Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

Mε μεγάλη επιτυχία και εκπλήξεις ο χορός των Ανεμοπυλών στην Κάρυστο!

Χτες το βράδυ έγινε στο κέντρο Φαντασία ο καθιερωμένος παρά μια χρονιά, χορός των Ανεμοπυλών συγκεντρώνοντας πάρα πολύ κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του .
Το βιολί του Οικονομίδη και τα τραγούδια της Σπανού ξεσήκωσαν τον κόσμο, όμως μετά ανέβηκε η Στέλλα και είπα, Ποια Σπανού? Μπράβο Στέλλα!
Γιατί αναγνώστες η Στέλλα Κοφινά είναι το νέο μας αστέρι στο νησιώτικο τραγούδι και αν και πολλοί από σας την έχετε ακούσει ξανά, εγώ την άκουσα για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα τρομερά!
Αυθεντική φωνή, ωραίο χρώμα, σεμνότητα και αφοσίωση στο τραγούδι της, σε λίγα χρόνια που θα έχει πάρει ακόμα πιο πολύ τον αέρα και θα έχει αποκτήσει καλύτερες βάσεις, μπορεί να είναι και το πρώτο όνομα!
Με το καλό λοιπόν Στελλίτσα μετά το σχολείο σου και τις σπουδές σου να σε καμαρώνουμε πάντα!
Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Γιάννης ο Μαμάς με την τσαμπούνα του φυσικά και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ευχαριστήθηκε από τον ήχο της τσαμπούνας.

Το Θεατρικό μας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πλαισιωμένο από την  χορευτική ομάδα μας και μοίρασαν γέλιο και κέφι.
Αν και είχαν πολύ λίγο χρόνο για να ετοιμαστούν τα κατάφεραν μια χαρά ακόμα μια φορά.
Και του χρόνου παιδιά!!Ο ετήσιος χορός των Ανεμοπυλών είναι ένας θεσμός και ελπίζω να στηρίζεται πάντα από όλους και να βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν και να παίρνουν την σκυτάλη.

Εν τω μεταξύ πρόσεξα κάτι πολύ περίεργο.
Όλοι μου οι συμμαθητές που είχα καιρό να δω, έχουν βάψει τα μαλλιά τους άσπρα. Είναι κάποια μόδα στους άντρες? Δεν ξέρω.. Εμείς οι γυναίκες παραμένουμε με το φυσικό μας το ξανθό η μελαχρινό πάντως.

Καλή Κυριακή και Καλή Καθαρά Δευτέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου