Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Παρέμβαση του ΚΚΕ για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι Εύβοιας Δέσμευση του Υπουργού Οικονομικών για άμεση επαναλειτουργία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρέμβαση του ΚΚΕ για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι Εύβοιας
Δέσμευση του Υπουργού Οικονομικών για άμεση επαναλειτουργία
Παρέμβαση στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 2 Απρίλη 2019 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ  Νίκος Καραθανασόπουλος μεταφέροντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Μαρμαρίου για επαναλειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα παρέμβει σήμερα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ για να αρθεί η απόφαση κλεισίματος του καταστήματος το αργότερο ως αύριο Τετάρτη.
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τον αγώνα των κατοίκων του Μαρμαρίου που με την κινητοποίηση-κατάληψη μιας βδομάδας στο κατάστημα των ΕΛΤΑ πάλεψαν και κατάφεραν να μην κλείσει το ταχυδρομείο! Δείχνει πως οι αγώνες του λαού μπορούν να έχουν αποτελέσματα, να αναστέλλουν την αντιλαϊκή επίθεση, να αποσπούν κατακτήσεις!
Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται επαγρύπνηση καθώς ο Υπουργός δήλωσε πως μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ θα επανεξετάσει συνολικά το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των ταχυδρομείων, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κυβέρνηση και τα ΕΛΤΑ να επανέλθουν απαιτώντας να κλείσει το ταχυδρομείο στο Μαρμάρι ή αλλού.

Τρίτη 2 Απρίλη 2019
Κομματική Οργάνωση Καρύστου του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου