Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Λύθηκε το μυστήριο με τις σκοτεινές κολώνες της ΔΕΗ.

Λύθηκε το μυστήριο και τελικά το θέμα ήταν η υπογραφή σύμβασης μεταξύ δήμου και εργολάβου .
Αυτές τις μέρες υπογράφεται και θα φωτιστούν και πάλι δρόμοι και εξοχή.
Ανακουφίστηκα να σας πω γιατί όλο και περισσότεροι μου έκαναν παράπονα για διάφορα μέρη εκτός από το δικό μας.
Έτσι που λες αναγνώστη. Πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση, να αναλάβει ο εργολάβος να δει αν είναι οι λάμπες η άλλο πρόβλημα και να δώσει φως.
Αν υπάρχει άλλο πρόβλημα, θα πρέπει να φωνάξουν την ΔΕΗ ,η οποία όμως επειδή δεν είναι πια και τόσο κοινωνικής ωφελείας, χρεώνει τον δήμο.
Για αυτό καμιά φορά μας κάνουν μπαλάκι ο ένας στον άλλον, και έτσι μας λύθηκε και αυτή η απορία.
Λίγες μέρες λοιπόν υπομονή και όλα θα φωτιστούν..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Σοφία και αγαπητοί αναγνώστες,
Η κατάσταση με τον φωτισμό, που σωστά επισημαίνεται εδώ και μερικές μέρες, είναι άλλη μια απόδειξη ότι η κατεύθυνση ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων για λειτουργία των δήμων ως επιχείρηση και της σχεδιασμένης υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των υπηρεσιών ώστε να το πετύχουν, δημιουργεί μια σειρά προβλήματα όπως το να μένουν ολόκληρες περιοχές στα σκοτάδια!
Η δημοτική αρχή του κ. Ραβιόλου είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ - όπως άλλωστε και οι προηγούμενες ήταν - καθώς σε καμιά στιγμή δεν έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτή την κατάσταση. Κυρίως δεν έχει ενημερώσει τους κατοίκους του δήμου για την πολιτική αυτή, δεν έχει οργανώσει τη διεκδίκηση προς την Κυβέρνηση ώστε η τεχνική υπηρεσία και οι άλλες υπηρεσίες του δήμου να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό για να μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων του δήμου.
Αν η υπηρεσίες του δήμου ήταν επαρκώς στελεχωμένες δε θα περιμέναμε μέρες τώρα να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο και το οικονομικό βάρος για το δήμο, δηλαδή για όλους εμάς που πληρώνουμε δημοτικά τέλη, θα ήταν πολύ μικρότερο.
Βέβαια αυτό δε φτάνει να επισημαίνεται, αλλά πρέπει να διεκδικείται!
Δημήτρης Παρασκευάς. Υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Δημοσίευση σχολίου