Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Ανοιχτή Πρόσκληση -Κάλεσμα την Κυρικαή 12 Μάη στις 11, στο Μαρμάρι για διάλογο μεταξύ υποψηφίων.!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ 


Οι Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου Αναλαμβάνουν Πρωτοβουλία και Καλούν Όλους Εσάς, και τους Τοπικούς Υποψήφιους Όλων των Συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο μας, σε ΑΝΟΙΧΤΟ-ΔΙΑΛΟΓΟ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ώστε να καταλάβουμε το όραμα και τις θέσεις τους για το ΜΑΡΜΑΡΙ του 2019-2024.

Καλούμε τους Πολίτες να ρωτήσετε, με στόχο να εκθέσουν οι υποψήφιοι τις απόψεις τους για το αύριο του Χωριού μας, έτσι θα βοηθήσουν Όλους εμάς να ψηφίσουμε τους πλέον κατάλληλους για τον τόπο μας.

Θα τηρηθεί συγκεκριμένη διαδικασία όπου ο κάθε υποψήφιος θα έχει 15 λεπτά (αυστηρά και με χρονοδιάγραμμα) προκειμένου να παρουσιάσει τον συνδυασμό του και να κάνει την αρχική του τοποθέτηση. Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος στους πολίτες για να απευθύνουν ερωτήματα. Θα ερωτώνται διαδοχικά όλοι οι υποψήφιοι με τη σειρά. Κάθε υποψήφιος θα έχει 3 λεπτά στη διάθεση του για να απαντήσει στην ερώτηση του πολίτη. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει γρήγορη ροή και θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να καταθέσουν ερωτήσεις.
Συντονιστής Συζήτησης :ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υ.Γ Ο δρόμος για τη διεξαγωγή αυτού του ανοιχτού διαλόγου με τη συμμετοχή των πολιτών, άνοιξε με την πρόταση μας κατά την Συνάντηση με την υπεύθυνη της ΟΛΝΕ κα ΑΝΔΡΕΛΟΥ την Τετάρτη 3-4-2019, όπου ήταν παρόντες και αρκετοί Υποψήφιοι. Το εγχείρημα βεβαία αποδείχτηκε ότι ήταν αρκετά πιο περίπλοκο, αλλά σίγουρα άξιζε γιατί έτσι έχουν την ευκαιρία οι πολίτες να ακούσουν τις προγραμματικές θέσεις των ανθρώπων που θα διαχειριστούν το σύντομο μέλλον του τόπου μας.
Θεωρούμε ότι Όλοι μας έχουμε τη θέληση και την ικανότητα να εγγυηθούμε ότι η ανοιχτή αυτή συζήτηση θα γίνει με όρους δημοκρατίας,ευγένειας και ευπρέπειας.

Σας περιμένουμε Όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου