Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Τι είδαμε στην παραλία σήμερα Κυριακή 12/5/2019 Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι επισκέπτες στην περιοχή μας όλο και πληθαίνουν.
Δεν ξέρουν όμως πάντα που να πάνε μιας και δεν υπάρχει σήμανση επαρκής στους δρόμους.
Σήμερα μπήκαν ανάποδα στο ρεύμα και ο κόσμος έπινε τον καφέ του ενώ παρακολουθούσε ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο από μηχανές, αυτοκίνητα, φορτηγά ημιφορτηγά και πεζούς που προσπαθούσαν να αποφύγουν κάποιο ατύχημα.
Αλήθεια τώρα?
Είναι τόσο παράλογο να απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών από την παραλία?
Είναι λέει ανοιχτός ο δρόμος και δεν μπορούν να τα απαγορεύσουν.
Ελπίζω να πιστεύουν αυτά που λένε όσοι τα λένε, γιατί δεν στέκουν και θα είναι πολύ βαρύ να ξέρουν ότι ξέρουμε ότι δεν ξέρουν αυτό που θα έπρεπε να ξέρουν.
 Αν μπερδευτήκατε δεν πειράζει,  γιατί δεν είναι το μόνο που με μπέρδεψε σήμερα. Είχε κατέβει το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και μοίραζε φυλλάδια.
Δεν τα πήρα αλλά τα είχαν βάλει στο αυτοκίνητο . Έψαξα να βρω κάπου να τα πετάξω αλλά τα δυο μικρά κουβαδάκια ήταν ήδη γεμάτα.
Ακόμα περιμένουμε να μπουν αυτά που θα έμπαιναν το Πάσχα αλλά είχαν καθυστερήσει .
Πάλι μπερδευτήκατε?
Ε, μα, τι να κάνουμε! Μέχρι τις μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις μπορεί να είναι στην θέση τους.Για να δούμε!
 Η λαμπρή μέρα μας οδήγησε στον Μπούρο όπου συναντήσαμε τα παιδιά της ποδηλατικής ομάδας να προετοιμάζονται για τους αγώνες της άλλης Κυριακής.


 Η παραλία έχει αρχίσει να γίνεται ελκυστική και να μας προσκαλεί να αρχίσουμε το κολύμπι με τα μικρά λουλουδάκια να στολίζουν το μονότονο γκρί της άμμου.

Πιο πέρα από το πρώην ξενοδοχείο Αμαλία έχει μείνει μόνο ένας σκελετός σε ...ανορεξική κατάσταση. Δηλ τόσο αδύνατος που σε τρομάζει.

Μια άλλη μια Κυριακή κυλά και η πρόγνωση καιρού λέει για βροχές.
Ας χαρούμε τον ήλιο λοιπόν για όσο μας κάνει την χάρη και μας χαμογελά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου