Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Τέλος Προεκλογικής Περιόδου Δημοτικές - Περιφερειακές-και Ευρωβουλή 2019!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφίες με λουλούδια

Σήμερα Σάββατο 25 Μάη είναι η τελευταία μέρα πριν τις εκλογές και όπως συνηθίζεται αυτή ημέρα, θεωρείται κενή ειδήσεων και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις εκλογές, έτσι ώστε ο κόσμος ήρεμα να σκεφτεί ότι έχει μάθει και ακούσει και να ψηφίσει με πλήρη επίγνωση χωρίς πάθος όποιον και όποια θέλει να τον εκπροσωπήσει.
Μετά τις εκλογές, όλοι αγαπημένοι όπως η γατούλα και το σκυλάκι, θα περάσουν την θητεία.

Με μεγάλη μου χαρά και ανακούφιση, φτάσαμε μέχρι την τελευταία μέρα χωρίς τα παρατράγουδα άλλων εκλογών όπου έβλεπα το όνομα μου στολισμένο με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες θαλασσα
Πέρασε λοιπόν ο καιρός και χωρίς να το καταλάβουμε ήρθε το καλοκαίρι.
Πρέπει να αρχίσουμε τα μπάνια!! Βρείτε τα μαγιό σας και αν δείτε και δεύτερο πολεμικό καράβι, βγείτε από την θάλασσα και πηγαίνετε να κάνετε βαλίτσα.
Οι Τούρκοι έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ των παραβιάσεων, διεκδικούν ανοιχτά τα πάντα, μοιράζουν χάρτες όπου δεν υπάρχει πουθενά ούτε η Κυπριακή ούτε η Ελληνική ΑΟΖ, και οι φίλοι μας δεν παίρνουν μια δυναμική θέση.
Δεν πάνε καλά τα πράγματα και ο φόβος έχει αρχίσει να ριζώνει βαθιά για κάποιο ...τυχαίο ατύχημα.

Στην Ευρωβουλή πάλι οι εκλογές έχουν ήδη αρχίσει σε μερικές χώρες . Στην Ολλανδία παρά τις προβλέψεις για αύξηση και άνοδο της Ακροδεξιάς, ο κόσμος ψήφισε φιλοευρωπαικά κόμματα!
Η κάλπη είθισται να είναι μουγκή ΠΡΙΝ την ανοίξεις!

Κατά τα άλλα τα σχολεία τελείωσαν τα μαθήματα και τα παιδιά γράφουν τις εξετάσεις τους.
Έχουμε και τις Πανελλήνιες και για άλλη μια φορά χιλιάδες νοικοκυριά βιώνουν την αγωνία και την προσμονή. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια, καλή ψυχραιμία στις μανούλες, και όλα θα γίνουν.

Επί την ευκαιρία της λήξης της προεκλογικής περιόδου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια για άλλη μια φορά.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα που μου μιλάτε και μοιράζεστε μαζί μου και τον κόσμο κατ επέκταση μετά την δημοσίευση ,  τα προβλήματα και τις επισημάνσεις σας.
Είναι δικαίωμα μας να έχουμε λόγο στα κοινά με αξιοπρεπή και σοβαρή στάση και μην ακούτε κανέναν που μπορεί να σας / μας /αποτρέπει από κάτι τέτοιο.


Όσο για τώρα?
Η ΣΚΟΝΗ ΦΕΥΓΕΙ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου