Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Ο Μιχάλης Μπάνος εφ όλης της ύλης. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης.


ΜΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Είμαι υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με επικεφαλή τον γεωπόνο αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ μαζί με την αγωνίστρια-σύντροφο ΚΟΥΛΑ ΒΡΑΝΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ στην περιφέρεια απ’ όλους τους άλλους, το αποδεικνύουμε με την δράση μας στην περιφέρεια από 2015 μέχρι σήμερα. 
Είμαστε σταθερά με στρατηγική, και  ταχτική την επίλυση των Λαϊκών κ΄μόνο προβλημάτων είτε αυτό είναι εργασία, πρόνοια, υγεία, παιδεία, συνθήκες ζωής κ’ περιβάλλον.
Οι άλλοι είναι ίδιοι γιατί υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική του φεύγει απ΄την Ε.Ε φτάνει στην εκάστοτε κυβέρνηση εξειδικεύεται, υλοποιείται απ την περιφέρεια κ’ τους ΔΗΜΟΥΣ.
Από το 2015 έως κ΄σήμερα μόνο η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έβαζε τα λαϊκά προβλήματα πίεζε την πλειοψηφία της περιφέρειας να πάρει θετική θέση ώστε να  βοηθήσει τους αγώνες των εργαζομένων όπου κ΄αν έγιναν. Σε κάθε περιφερειακό συμβούλιο έκανε παρεμβάσεις  και ζητούσε να μπει σε συζήτηση και ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ  απόφαση  για .
      Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.
      Κατάργηση όλων των αντεργατικών, αντιλαϊκών νόμων των μνημονίων.
      Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ! Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ.
      Νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.
      Κανένα πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας.
      Εδώ και τώρα υποδομές αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής θωράκισης.
      Καμιά εμπλοκή της χώρας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις. 
        Προσλήψεις σε νοσοκομεία και σχολεία, για την ΔΕΗ να μην κόβεται το ρεύμα, για τις πυρκαγιές( αντιπυρικά έργα) για τις πλημμύρες(αντιπλημμυρικά έργα) για τις ανεμογεννήτριες μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση έφερνε συνεχώς στο περιφερειακό συμβούλιο τον αγώνα μας για την ασυδοσία των μονοπωλίων της ενέργειας στην περιοχή μας. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ , για το αιολικό πάρκο του Μαρμαρίου. Απ την άλλη έχουμε στην περιφέρεια την  απόλυτη συνεργασία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΣΤΟΥΠΗ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) ποτέ δεν διαφώνησαν και υλοποίησαν κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική. Στην ίδια ρότα και οι άλλες παρατάξεις
Για τους χρυσαυγίτες περιφερειακούς το μοναδικό πρόβλημα ήταν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην ΡΙΤΣΩΝΑ και την ΒΟΙΩΤΙΑ ,βγάζανε όλο το  Ναζιστικό Εγκληματικό τους μένος  στους μετανάστες  και πως θα λειτουργεί το δουλεμπορικό τους γραφείο στην Χαλκίδα να στέλνει τους εργάτες με δέκα  πέντε 15 ευρώ μεροκάματο στις βιομηχανίες των ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.
Είχαμε επίσης δύο εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους από το 2015 έναν με τον Σύριζα την κ.Σοφία Τσολάκη που όπως και η παράταξη της  ο ΣΥΡΙΖΑ  εστί και η ίδια ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, Όσο και να ψάξεις δεν βρίσκεις να έχει παρέμβαση , και τον κ.Χατζηνικολή με τον συνδυασμό του κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  χωρίς να τον αδικούμε γιατί θα μας πει ότι ασχολήθηκε με την περιοχή μας και τα προβλήματα της {ΝΑΙ} όσο και η παραταξή του. Γι΄αυτό λέμε η ψήφο στο ΚΚΕ μπορεί να κάνει τη διαφορά ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ άλλωστε τη διαφορά την έδειξαν οι πέντε εκλεγμένοι δήμαρχοι του 2015 με το ΚΚΕ ΠΑΤΡΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΧΑΪΔΑΡΗ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΙΚΑΡΙΑ .Ψήφο για περισσότερους περιφερειακούς συμβούλους για περισσότερους Ευρωβουλευτές  για  μεγαλύτερη ενίσχυση του αγώνα για τα Λαϊκά Συμφέροντα για να πάρουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν, για να δημιουργήσουμε προοπτική και ΜΕΛΛΟΝ για τους ΝΕΟΥΣ.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.-              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου