Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Η Κάρυστος στις Ευρωεκλογές . Ευαγγελία (Εύη) Βαγενά- Παλαιολόγου.


Η Κάρυστος στις Ευρωεκλογές
Η κυρία Ευαγγελία (Εύη) Βαγενά Παλαιολόγου


Όταν πιστεύουμε ότι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές δεν χρωματίζονται πολιτικά για να μη γίνονται οι εκλεγμένοι κάθε τόπου έρμαια μεγάλων συμφερόντων των κομμάτων εξουσίας, πόσο περισσότερο θα έπρεπε αυτό να ισχύει στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!
Ποιος είναι ο λόγος που κάθε πολίτης «οφείλει» την ψήφο του των Ευρωεκλογών στα κόμματα εξουσίας, τα οποία έχουν κυρίως ως σκοπό, με βάση τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, να επιδείξουν κομματική δύναμη το ένα στο άλλο και να επωφεληθούν άλλη μία προεκλογική διαφήμιση εν όψει βουλευτικών εκλογών; Δεν είναι ευκαιρία μας να δώσουμε περισσότερη σημασία στους ανθρώπους που επιλέγουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη, την ευρύτερη πατρίδα μας, στην οποία θέλουμε και πρέπει να ανήκουμε; Να δώσουμε σημασία στις θέσεις και την εικόνα μας εκεί όπου τόσο έχουμε πληγεί, εκεί όπου διακυβεύεται το μέλλον των Ελλήνων;
Κι όμως, με μεγάλη χαρά και τιμή, έχουμε αυτή την επιλογή! Ειδικά εμείς οι Καρυστινοί!
Αυτή η επιλογή είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον συνδυασμό Δημοκρατική Ευθύνη και είναι η Κυρία (με Κ κεφαλαίο) Ευαγγελία (Εύη) Βαγενά- Παλαιολόγου, της οποίας τη φιλία, τις γνώσεις και τις συμβουλές έχω την τιμή να απολαμβάνω προσωπικά. Επίτιμη δικαστής, με έντονη φιλανθρωπική δράση, δραστήρια, ομιλήτρια σε νομικά συνέδρια, διδάσκουσα σε νομικά σεμινάρια,  με μοντέρνες ιδέες και βαθιά νομική κατάρτιση. Επίσης, γέννημα της Καρύστου, μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων και με τόση αξία, για την οποία θα έπρεπε να καμαρώνουμε!
Άνθρωποι σαν την Ευαγγελία Βαγενά- Παλαιολόγου αξίζουν να μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη κι εμείς αξίζουμε να έχουμε τέτοιους εκπροσώπους.
«Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της πατρίδας μας». Ας το σκεφτούμε καλύτερα. Ας έχει επιτέλους αξία η ψήφος μας και στις Ευρωεκλογές!
Άννα Καρύκα
Δικηγόρος
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος
Με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση


*Για να ενημερωθούμε:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου