Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Γεωργία Κόλλια. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Λευτέρη Ραβιόλο.

ΠροεπισκόπησηΣήμερα είναι Παρασκευή 24/52019 και μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν από την κρίση του κόσμου για την αυτοδιοίκηση που θα δώσει το δικαίωμα σε μια νέα σύνθεση να διαχειριστεί τα κοινά για την επόμενη θητεία.

Η Γωγώ είναι από τους ανθρώπους που πρέπει να είναι μέσα σε αυτήν την νέα σύνθεση και δεν τα λέω αυτά επειδή μόνο και μόνο είναι αδελφή μου.
Έχει μεγάλη πείρα στον εμπορικό και στον ασφαλιστικό τομέα μιας και δραστηριοποιήθηκε σε αυτούς τους τομείς για πολλά χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μεσίτρια ακινήτων.

Επίσης σαν μητέρα 3 υπέροχων παιδιών μπορεί να καταλάβει και έχει γνώση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, μιας και συμμετείχε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου.

Σαν άτομο με πολύπλευρη προσωπικότητα συμμετέχει στην θεατρική και χορευτική ομάδα του δήμου Καρύστου Ανεμοπύλες ενώ πάντα είναι παρόν σε όποιο κάλεσμα για βοήθεια σε κάθε διοργάνωση.

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν και όσο πιο αντικειμενικά μπορώ να το δω, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα  έκαναν την εκλογή της να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σύνολο της δημοτικής αρχής.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου