Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους δημότες ΚαρύστουΣυμπολίτες και συμπολίτισσες,
Φίλες και φίλοι,
Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Καρύστου. Η επιλογή του λαού της νότιας Καρυστίας είναι καθαρή και η εντολή που μας ανέθεσε είναι να τον εκπροσωπήσουμε μέσα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σας διαβεβαιώνω ότι θα τιμήσω αυτήν την εντολή και θα λειτουργήσω προς όφελος του συνόλου και των συμφερόντων του δήμου μας, έχοντας πάντα ήσυχη τη συνείδηση.

Θέλω να συγχαρώ τον επανεκλεγέντα δήμαρχο, κ. Ελευθέριο Ραβιόλο, και να του ευχηθώ καλή θητεία προς όφελος της ανάπτυξης και των συμφερόντων του δήμου μας.    
Θέλω, ακόμη, να συγχαρώ τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Ζάχο Χατζηνικολή, για τον έντιμο αγώνα του και να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του.
Οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή. Ο αγώνας όμως για την προκοπή, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας μόλις ξεκίνησε. Δεν εξετάζω ποιοι και ποιες με ψήφισαν την Κυριακή. Ανεξαρτήτως, λοιπόν, αν με τίμησαν με την ψήφο τους ή επέλεξαν κάτι διαφορετικό, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη λύση των προβλημάτων και την καλυτέρευση της ζωής όλων. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι!
Με εκτίμηση,
Ανάργυρος Ν. Μανώλης

Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Μαρμαρίου
Δήμου Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου