Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Μια ιστορία φλέρτ μπροστά στα μάτια μας!


Από το παράθυρο ερχόντουσαν κουβέντες που ανταλλάσσονταν πάνω στα σύρματα της ΔΕΗ.
Κελαιδίσματα τα λένε στην γλώσσα των πουλιών.
Είναι μια γλώσσα που δεν γνωρίζω αλλά ο τόνος του τιτιβίσματος του ενός και του άλλου ήταν τόσο έντονος και διαφορετικός που ήταν ολοφάνερο ότι επρόκειτο για κανονική κουβέντα.
 Τα τιτιβίσματα συνεχίζονταν τόσο έντονα που πήρα την μηχανή για να δούμε ότι επρόκειτο για κανονικό στενό μαρκάρισμα ενός αρσενικού σε ένα θηλυκό , η το αντίστροφο μιας και δεν γνωρίζω ούτε τι πουλάκια είναι και θα σας παρακαλέσω να μου πείτε για άλλη μια φορά να το γνωρίζετε και εσείς να το μάθουμε και οι υπόλοιποι.
 Το μεγαλύτερο λοιπόν, κυνηγούσε πάνω στα καλώδια το μικρότερο και αυτό όλο και πήγαινε πιο πέρα χωρίς όμως να δείχνει επιθετικές τάσεις ότι ενοχλείτε τόσο πολύ.
Από την άλλη το μεγαλύτερο όλο και φούσκωνε και κοκορευόταν. Με τα πολλά άλλαξαν θέση και πέταξαν στα καλώδια της άλλης πλευράς και εκεί άρχισαν να έρχονται πιο...κοντά θα μπορούσαμε να πούμε.
Δηλ, δεν το κυνηγούσε και αυτό να τρέχει πιο κει, αλλά άρχισαν να ...κουβεντιάζουν πιο ήρεμα.


 Έλεγε έλεγε το μεγαλύτερο, άκουγε το άλλο, μέχρι που ήρθε ένα άλλο ίδιο με το μικρότερο και κάθισε πιο κεί.
Κάτι πήγε να πει, αλλά το έβγαλαν στην άκρη. Κάθισε λίγο να παρακολουθήσει την κουβέντα και μετά έφυγε γιατί ήταν ξεκάθαρα το τρίτο παρείσακτο στην παρέα.

 Στο τέλος νομίζω ότι ηρέμησαν τα πράγματα και κάθισαν τα δυο τους ήρεμα παρέα...
Νομίζω ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες!!Πολύ όμορφα και αυτά τα πουλάκια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου