Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Η Έλσα Νταλώση με τον Ζάχο Χατζηνικολή.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Αγαπημένοι μου συμπατριώτες γεια σας!
Είμαι η Έλσα Νταλώση και φαντάζομαι ότι σχεδόν όλοι με γνωρίζετε!
Είμαι 30 χρονών, Νηπιαγωγός και Ειδική Παιδαγωγός.
Όλη τη ζωή μου τη θυμάμαι στο Δημαρχείο της Καρύστου και ο ακέραιος χαρακτήρας και το ήθος μου διαμορφώθηκε μέσα από αυτό. Έτσι γνώρισα από κοντά τα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων της.
Αγαπώ πολύ τα παιδιά, όπως άλλωστε το έχω αποδείξει στο τόπο μου και έχω πίστη και προσδοκίες στη νέα γενιά!
Θέλω το Δήμο που γνώρισα από μικρή!
Φιλόξενο, με ανοιχτές τις πόρτες του σε όλους, με προσφορά, δουλειά και αγώνα για το συμφέρον όλων και όχι για τους λίγους!
Θέλω τα παιδιά μας να γίνουν ευτυχισμένα, μεγαλώνοντας στην πιο όμορφη πόλη με την υπέροχη φυσική ομορφιά της που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και δυστυχώς κινδυνεύει να καταστραφεί.
Θέλω ένα Δήμο που οι νέοι, δε θα φοβούνται να εκφράσουν τις ιδέες τους και η Δημοτική Αρχή, δε θα τους διώχνει, αλλά θα τους αγκαλιάζει, θα τους συμπαραστέκεται και θα τους βοηθάει να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, χωρίς υπονομεύσεις και χωρίς φόβο!
Είμαι Καρυστινή και περήφανη γι’ αυτό!
Ευχαριστώ από καρδιάς το Ζάχο Χατζηνικολή, που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του να συμμετέχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του
«Άλλη­_ πορεία_ τώρα».
Τον εκτιμώ και τον θεωρώ κατάλληλο για Δήμαρχο επειδή είναι έντιμος με θέληση και πρόγραμμα για μια καινούρια πορεία του τόπου μας!
 Ζητώ τη ψήφο σας για να φτιάξουμε την περιοχή μας, την Κάρυστο που μας αξίζει και που αγαπάμε, για μας και τα παιδιά μας!
                          ΄Άλλη _ πορεία _ τώρα!!!
        Με εντιμότητα, διαφάνεια,  ανιδιοτέλεια!
        Με Δήμαρχο το Ζάχο Χατζηνικολή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου