Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Στην τελική ευθεία των εκλογών και όλοι ψηφίζουν Γκόρτσο! Και άλλα προεκλογικά!

 Ο φίλος μας ο Γιώργος ο Λυκουρόπουλος μας κάνει και γελάμε μέρες τώρα με τις ευφάνταστες φωτογραφίες του , που εδώ που τα λέμε θα ήταν το ίδιο ευφάνταστες αν αποτύπωνε τις εξαγγελίες του Σπρίτζη για το νησί Αιγιαλία.
Αλήθεια, τώρα που το λέμε, τι γίνεται με αυτήν την περίπτωση?
Τι γίνεται με την οργάνωση που είχε μέλη από όλον τον κόσμο και οργάνωνε το project?
 Τέτοια ώρα τέτοια λόγια αναγνώστες , φίλες, συγγενείς , γνωστοί και άγνωστοι που περνάτε από εδώ για ενημέρωση η ακόμα και για παρέα.
Γιατί κακά τα ψέμματα μια παρέα είμαστε με τα καλά μας και τα κακά μας και τις πλάκες μας όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.
Η τελευταία εβδομάδα και ο καιρός είναι και αυτός αναποφάσιστος για το αν θα βρέξει η όχι.
Ελπίζω να μην βρέξει όταν γίνουν οι μεγάλες συγκεντρώσεις που μάλλον θα είναι προς το τέλος δηλ, Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και να μιλάει ο ένας εκεί που δεν μιλάει ο άλλος και ντούμπαλιν.
Περιμέναμε και μεις να γίνουν εγκαίνια γκράντε των εκλογικών κέντρων με παρουσίαση συμβούλων, με λόγους πύρινους τραγούδια και χορούς, κεράσματα και λούσα, αλλά δυστυχώς οι μέρες πέρασαν και ο χρόνος φτάνει μόνο για τις μεγάλες συγκεντρώσεις, που ελπίζω να γίνουν τουλάχιστον αυτές.
Εντάξει, τώρα που τα θυμάμαι, έκανε εγκαίνια εκλογικού κέντρου ο Χατζηνικολής αλλά το μάθαμε κατόπιν εορτής.
Από ότι βλέπω στο φέις τα χωριά έχουν την τιμητική τους και οι επισκέψεις εκεί έχουν το βάρος τους βέβαια, όπως και η μικρή περιοδεία στην παραλία με το μοίρασμα έντυπου υλικού χτες το πρωί.
Εμείς δίναμε εξετάσεις στο Μαρμάρι και δεν πήγα πουθενά για να σας έχω φωτογραφίες από τα κλιμάκια των συνδυασμών.
Χτες έγινε και μια ωραία εκδήλωση στο Γιοκάλειο με την συμμετοχή των παιδικών χορωδιών της πόλης μας, και φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ χρήσιμη και ενημερωτική εκτός των άλλων.

Χαίρομαι πάρα πολύ για τα καλά λόγια που μου λέτε και με τιμάτε πάρα πολύ από την μια, μου δίνεται αέρα να συνεχίσω από την άλλη.
Κακά τα ψέμματα, ο κόσμος αποφασίζει αν θα σε σέβεται, αν σε υπολογίζει, αν σε συμπαθεί και δεν μπορεί να πιστεύουμε όσα μας λένε όταν μας αρέσει και να αμφισβητούμε την κρίση του και την γνώμη του όταν δεν μας αρέσουν .

Σήμερα θα μπει και λεωφορείο για την ομιλία του Γκλέτσου στην Χαλκίδα.
Εγώ να σας πω την αλήθεια, τις προάλλες  στο Γιοκάλειο που ρωτούσε και ξαναρωτούσε αν ξέραμε κανένα έργο της περιφέρειας, πήγα να σηκώσω το χέρι ,έτσι δειλά δειλά, και έτσι δειλά δειλά το κατέβασα γιατί θα νόμιζε ότι είμαι βαλτή του Σπανού.
Άλλωστε αγριοκοίταζε κιόλας και δεν ήξερα αν το έκανε επειδή ήταν ηθοποιός η επειδή όντως ήταν θυμωμένος που δεν ξέραμε τι έργο έχει κάνει η περιφέρεια, η φοβόταν μήπως το πούμε.
Μπορεί να βγει όμως και εμείς έχουμε πολύ καλά Καρυστινά παιδιά μαζί με τον Αποστόλη.

O Φάνης ο Σπανός θα μιλήσει την Πέμπτη μπροστά από το εκλογικό του κέντρο πάντως για όποιον ενδιαφέρεται.
 Κατά τα άλλα, τα ψηφοδέλτια είναι κολλημένα στις τζαμαρίες των εκλογικών κέντρων και αν αποφασίσουν να τα στείλουν πριν τις εκλογές θα τα βάλω και εδώ να τα μελετήσετε πριν πάτε, αλλά το βλέπω απίθανο να μην σας επισκεφθούν για να σας τα δώσουν. Επομένως δεν πειράζει.

Όσο για τις Ευρωεκλογές, τις έχουμε ξεχάσει και αμφιβάλω αν έχετε αποφασίσει ποιον θα ψηφίσετε.
Κακώς βέβαια γιατί από εκεί ξεκινούν όλα.
Όσο για την Περιφέρεια, έχουμε αρκετούς Καρυστινούς και εκεί. Παρόλα αυτά, Καρυστινοί ξε- Καρυστινοί, ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος και αν ήδη έχει δώσει εξετάσεις, τότε δεν έχει σημασία και πολύ το από που είναι.
Όταν λέμε Καρυστινούς στην προκειμένη περίπτωση εννοούμε όλη την περιφέρεια Νότιας Καρυστίας για να είμαστε εντάξει.  Τώρα εδώ θέλω να προσθέσω και ένα άλλο όνομα που εμένα με έχει βοηθήσει σε θέματα της περιοχής μας και γενικά έχει βοηθήσει την περιοχή μας με τις παρεμβάσεις του και εννοώ τον Βαγγέλη τον Κούκουζα.

Έχουμε και λέμε λοπόν.
Σοφία Τσολάκη ( νυν σύμβουλος) με την " Στερεά.. Υπεροχής"  Αναγνωστάκης
Γιώργος Παλυβός "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας"  Σπανός
Θοδωρής Μπούσουλας "Αριστερή Παρέμβαση στην Στερεά"  Πολυζώη
Πιπίνα Μαστραντώνη "Πατρίδα μας η Στερεά"  Μπατζελή
Άννα Καρύκα "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση"  Γκλέτσος
Νίκος Τόλιας " Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση "   Γκλέτσος
Κούλα Βρανά με την Λαική Συσπείρωση  Κώστας Μπασδέκης
Mιχάλης Μπάνος με την Λαική Συσπείρωση επίσης.
Βασιλική Βαρελά "Ελεύθερη Στερεά"             Βούλγαρης.
Δήμητρα Σπανομαρκίδη  με την "Ελεύθερη Στερεά" Επίσης.


Αυτά προς το παρόν, και μη χάνετε το χιούμορ σας γιατί είναι το καλύτερο αντίδοτο στα φαρμάκια της ζωής , ακόμα και της κάλπης, αρκεί να μην είναι κάλπικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου