Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση εκλογής Άννας Καρύκα με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1.843 σταυροί και ανεβαίνουμε… χωρίς κομματική υποστήριξη. Μόνο με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, φίλων και τη δική σας εμπιστοσύνη, την οποία ένιωσα από την αρχή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου! Δε ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Αποδείξαμε τη δύναμη της Νότιας Καρυστίας, το δυναμισμό μας και ψηφίσαμε χωρίς κόμματα. Βοηθήστε με να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να προωθήσουμε τα συμφέροντά μας και όχι να είμαστε αντιπολίτευση. Να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι μπορούμε να καθορίσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα της Εύβοιας. Δώσαμε την απάντησή μας στα τόσα χρόνια εγκατάλειψης που βιώνουμε ως το νοτιότερο σημείο της.
Το περίπου 25% ποσοστό του συνδυασμού μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε αντίθεση στην γενικότερη κομματική τάση σε όλη τη χώρα, προσωποποιείται σε έναν άνθρωπο που αντιπροσωπεύει την ανάγκη του κόσμου να ελπίσει στην ανιδιοτέλεια, στην προσφορά στο σύνολο μακριά από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα. Σε έναν άνθρωπο που εμπνέει αυτούσια εμπιστοσύνη χωρίς καμία υποστήριξη από κομματικό μηχανισμό, τον Απόστολο Γκλέτσο.
Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για να μη σβήσει και η τελευταία ελπίδα για την περιοχή μας!

Ψηφίζουμε Απόστολο Γκλέτσο!
Δώστε μας το βήμα και την εντολή να παλέψουμε για τη Νότια Καρυστία και την Εύβοια με συντεταγμένο μαζί μας τον επόμενο περιφερειάρχη, κ. Απόστολο Γκλέτσο! Να παλέψουμε για το αυτονόητο!
Ευχαριστούμε για όλα!

Με τιμή και εκτίμηση,
Άννα Καρύκα
Περιφερειακή Σύμβουλος
Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση- Απόστολος Γκλέτσος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου