Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΛΟΥΚΟ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΛΟΥΚΟ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι ,
Τώρα που τα φώτα των εκλογών έσβησαν, και όλοι
(πολίτες , υποψήφιοι   εκλεγμένοι και μη  δημοτικοί σύμβουλοι) κάνουν τον απολογισμό τους, θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη μεγάλη νίκη που δώσατε στην παράταξή μας και στο Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο, που σηματοδοτεί την πίστη και την ελπίδα για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Καρύστου,  που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν ήσαν τόσοι, ώστε να βρίσκομαι στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους .
Στην πολύχρονη διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πάντα πίστευα και πιστεύω , ότι ο κάθε εκπρόσωπος των πολιτών στα κοινά, οφείλει και πρέπει με τη στάση του και τις συμπεριφορές του να δίνει και ένα παιδευτικό τρόπο λειτουργίας προς τους πολίτες.
Αυτό προσπάθησα να κάνω και ως δημοτικός σύμβουλος Καρύστου. Αυτό απαιτείται από όλους με συνέπεια και επιμονή , γιατί η αλλαγή στη νοοτροπία και στον τρόπο σκέψης είναι αναγκαία και απαιτεί χρόνο.
Στούς νέους Δημοτικούς Συμβούλους  της ΔΕ Στυρέων, τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους , εύχομαι με τον ενθουσιασμό τους και τη θέλησή τους να προχωρίσουν τα μεγάλα ζητήματα υποδομών,
Την επέκταση σχεδίου πόλης και τροποποίηση γραμμής αιγιαλού και παραλίας,
Την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό,
Την ουσιαστική παρέμβαση στο παραλιακό μέτωπο,
Τη διαχείρηση των απορριμάτων και την ανακύκλωση,  και τόσα άλλα , που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Θέλω δε να τους δηλώσω ότι θα σταθώ δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.
Το επόμενο διάστημα θα παραδώσω στο Δήμαρχο τους φακέλους με όλα τα στοιχεία των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαι δηλαδή :
Τη διαχείρηση των απορριμάτων (ΦοΔΣΑ, Μεταφόρτωση από Κάρυστο, Νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Στύρων, Ανακύκλωση ),
Τίς προτάσεις και τις ενέργειες για το Παραλιακό μέτωπο, και τον ΟΛΝΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου