Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ η Βασιλική Βαρελά.

Γνώρισα την Βασιλική στις κινητοποιήσεις για τα Αιολικά . Είναι μαχητική και συνεπής προς το συμφέρον του περιβάλλοντος.
Της εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να δούμε στην Περιφέρεια κάποια πάρα πάνω προσοχή στις μελέτες που εγκρίνουν.Ενημερώνω όλους τους φίλους μου ότι βάζω υποψηφιότητα σαν Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη "Ελεύθερη Στερεά" γιατί συμφώνησα στα περισσότερα σημεία της Ιδρυτικής της Διακήρυξης, αλλωστε ήμουν και ιδρυτικό της μέλος.

Οι θέσεις αυτής της παράταξης με βρίσκουν σύμφωνη γιατί θα παλεύει για τους πολίτες και το φυσικό περιβάλλον και όχι για τα κάθε λογής συμφέροντα πολυεθνικών εταιριών που εδώ και καιρό έχουν πέσει σαν αρπακτικά πάνω στην χώρα μας και ιδιαίτερα την Στερεά Ελλάδα .
Είτε εκλεγώ σαν Περιφερειακός Σύμβουλος είτε όχι, ο αγώνας μου για την Βιώσιμη Ευημερία των πολιτών της Νότιας Καρυστίας θα συνεχιστεί όπως και πριν, απλά ίσως από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου να μπορώ να κάνω περισσότερα και για όλη την Εύβοια και την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.


ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΆΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΚΑΛΟΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου