Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Γιορτή Νίκης του Λευτέρη Ραβιόλου μετά την καθαρή εντολή του λαού της Καρυστίας. Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε απόψε μπροστά το εκλογικό κέντρο της Καρύστου μετά την καθαρή νίκη του συνδυασμού του Λευτέρη Ραβιόλου.
Όπως και την προηγούμενη φορά ο κ.Βόσσος προλόγισε τον κ.Ραβιόλο στο βήμα ο οποίος με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τον κόσμο που επισφράγισε την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του.
Συνέχισε λέγοντας ότι με τόλμη και εργατικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη να πάει τον τόπο ακόμα πιο μπροστά παίρνοντας την αποψινή σπίθα .
Ευχαρίστησε την οικογένεια του , τους συνεργάτες του και όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και έφτασαν σε αυτήν την νίκη.
Τόνισε ότι απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικήτρια είναι μόνο η Κάρυστος και κάλεσε να είναι σεμνοί στους πανηγυρισμούς και από αύριο όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον δήμο μας.

Μεγάλη συγκίνηση και χαρά επίσης  ανάμεσα στους συμβούλους που καλούνται να συνεχίζουν το έργο του με την βοήθεια των νέων μελών της δημοτικής αρχής που μόλις πήρε εντολή να συνεχίσει .
 Με αυτή την στιγμή στο 63,40 % με 17 έδρες ο κ.Ραβιόλος έχει όλον τον αέρα και όλη την εμπιστοσύνη του κόσμου για να συνεχίσει με τόλμη στην δεύτερη θητεία.

Εν κατακλείδι ο κόσμος της Καρυστίας σίγουρα είναι ο μόνος κερδισμένος μιας και οι θεσμοί λειτούργησαν και υπήρχε πολυφωνία και πλουραλισμός.

Καλή νέα θητεία σε όλους και περιμένουμε να δούμε τους συμβούλους που θα βγουν μετά την καταμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου