Μπες στο καμπριολέ, πάμε για κάνα καφέ...


Περίεργο το μυαλό του ανθρώπου αναγνώστες,
περίεργο και απρόβλεπτο.
Διαβάζουμε για την θέαση παντόφλας ,δηλ, το καράβι που βλέπετε στην φωτογραφία ,στον Μπούρο, εκεί που κάνει μπάνιο ο κόσμος να πηγαίνει λέσσα λέσσα από εδώ και από εκεί .

Τι θέλει η παντόφλα που χρησιμοποιείται για την μεταφορά εξαρτημάτων ΑΠΕ στην Γλυφάδα της Καρύστου?
Στην δημοφιλή παραλία και στο  παραθεριστικό διαμάντι της περιοχής μας?
Βέβαια ο χώρος απόθεσης εκεί κοντά είναι και δεν γνωρίζω τα σχέδια τους,αλλά όταν το είδα θυμήθηκα το τραγούδι, Πάμε για κάνα καφέ, μπες μες το καμπριολέ, γιατί και η παντόφλα  είναι καμπριολέ καράβι και ο καφές είναι στην παραλία στην ωραία καντίνα που έχει εκεί.

Βόλτες μυστήριο κάνουν διάφορα καράβια στις θάλασσες μας.
Πολλοί με ρωτούν αν θα πάνε στα νησιά φέτος με ταχύπλοο από το λιμάνι μας.

Λοιπόν, από όσα είχε πει ο κ.Ηλιόπουλος στο Δημαρχείο και στο ελικόπτερο μπροστά μου, δεν φέρνει ταχύπλοο στο λιμάνι γιατί θα καθυστερήσει πάρα πολύ στο να μπει και να βγει και όλα παίζονται στο δευτερόλεπτο για την επιβίβαση .
Είχε πει ότι για να έρθει το ταχύπλοο θα έπρεπε να γίνει λιμάνι στην Παξιμάδα όπου η απόσταση είναι πολύ μικρή και δεν θα χρειάζεται ελιγμούς.
Πιστεύω να θυμάστε τα δημοσιεύματα.
Όσο για το λιμάνι το μόνο που θα μπορούσε να φέρει είναι το Άκουα σε επιδοτούμενο δρομολόγιο,αλλά δυστυχώς είναι μεγάλο για το λιμάνι μας. Είχαν πει να γίνει εκβάθυνση αλλά δεν βλέπω τίποτα μέχρι στιγμής.
Έχουν έρθει από όσο ξέρω εγώ, 2 φορές καπετάνιοι της εταιρίας για να ελέγξουν το λιμάνι.
Την ημέρα που είχε έρθει το καράβι, προσπάθησα να βρω τον κ.Ηλιόπουλο στο τηλ για μια δήλωση.
Επειδή ήταν σε ραντεβού, ΟΛΗ ΜΕΡΑ, δεν μπορούσε να μου μιλήσει αλλά μίλησα με όλα τα τμήματα της εταιρίας οι οποίοι δεν ήξεραν τίποτα. Αργά το βράδυ απάντησε ο κ.Ηλιόπουλος ο οποίος μου είπε ότι είχε κόσμο και δεν μπορούσε να κάνει καμιά δήλωση. 
Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής και από όσα γνωρίζω.
Φυσικά, όταν έχεις πολλά λεφτά και πολύ δύναμη όπως ο κ.Ηλιόπουλος μπορεί να το φέρει παρά του ότι έχουν βγει τα δρομολόγια σε όλα τα πλοία.

Σχόλια