Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Γιατί πρέπει να έρθει πρώτος σε σταυρούς στην Νότια Καρυστία ο Γιάννης Μανώλης.

Ο Γιάννης Μανώλης συνεχίζει ακούραστα την περιοδεία σε όλο και το νησί και συγκεκριμένα στον γνωστό του Καβοντόρο.
Από την ώρα της ανακοίνωσης των υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ δεν σταματώ να σκέφτομαι το τι λέμε τόσα χρόνια για την Νότια Εύβοια.
Λέμε, ότι είμαστε το πλυσταριό της Αττικής,
Λέμε, ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για μας,
Λέμε, κάθε τρις και λίγο, να κλείσουμε το σύνορο και να μην πατήσει κανείς ξανά εδώ,
Λέμε, και ρωτάμε ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Τι έχουν κάνουν οι βουλευτές στην περιοχή που έχει το όνομα τους και βοήθησε τους κατοίκους η την περιοχή κάπου,
ΛΕΝΕ, ότι είμαστε φτωχοί, αμόρφωτοι και λίγοι όποτε τους συμφέρει φυσικά ενώ όταν έρχονται εδώ μας κτυπούν την πλάτη και μας χαμογελούν.

Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή της Νότιας Εύβοιας από έναν Νότιο Ευβοιώτη που ξέρει όσο κανείς άλλος στην Βουλή το τι σημαίνουν τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί στην πλάτη της περιοχής μας.

Νομίζεται ότι αυτό είναι λίγο?
Όταν βρέθηκα σε ένα περιφερειακό συμβούλιο, αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν κάτι ειπώθηκε με ειρωνεία για την περιοχή μας από τον κ.Στουπή για τις ιδιοκτησίες και ενώ εμάς μας ήρθαν δάκρυα στα μάτια, γύρω μου οι σύμβουλοι, έπιναν καφέ, χαμογελούσαν και αυτοί ειρωνικά, συνέχιζαν την κουβέντα με τον διπλανό τους, και άλλοι πάλι, περίμεναν επικεντρωμένοι στα δικά τους προβλήματα που έπρεπε να παρουσιάσουν.
Και υπάρχουν άνθρωποι που σας λένε ότι δεν έχει σημασία αν είναι από εδώ ο αντιπρόσωπος μας η όχι?

Άλλωστε ο Γιάννης δεν θα μπορεί να μην έρθει ξανά αν δεν προσπαθήσει.
Εδώ είναι το σπίτι του, εδώ είναι η οικογένεια του, εδώ είναι η ζωή του. Από φιλότιμο και μόνο θα προσπαθήσει να κάνει το ότι καλύτερο για όλους μας.

Ένας επί πλέον  λόγος είναι ο εξής και είναι πολύ σημαντικός κατά την γνώμη μου.
Ο Γιάννης είναι από τις επιλογές του ίδιου του Προέδρου της ΝΔ. 
Καταλάβατε? Είναι επιλογή Προέδρου και είχε πολύ χρόνο μπροστά του να αξιολογήσει και να δοκιμάσει τους νέους που είχε διαλέξει για να δει αν θα τους χρήσει υποψήφιους βουλευτές η όχι.


Για όλους αυτούς τους λόγους με δεδομένη την νίκη της ΝΔ την άλλη βδομάδα, πρέπει ο Μανώλης να είναι βουλευτής και η Νότια Εύβοια με τα τόσα σοβαρά προβλήματα να είναι στην βουλή.
Ο Ioannis Manolis 
Εξόρμηση στο νοτιότερο άκρο της Εύβοιας, τον όμορφο Καβοντόρο. Δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα τους και να τους στηρίζω.
#Μιλάμε_Καθαρά_για_το_Μέλλον!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου