Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Ένας τσακωμός- μια συνεργασία- και ένα μάθημα ζωής σε μια παρουσίαση.

Χθες το απόγευμα στον Ανεμόμυλο παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του project  που δημιούργησε η Δ1 με την καθοδήγηση της κ.Σωτηρίας Ρέκλου και το οποίο είναι μέρος του διδακτορικού της νεαρής δασκάλας.
Μια όμορφη συνεργασία μεταξύ μαμάδων, παιδιών και της δασκάλας, που τα αποτελέσματα της είναι πολλά περισσότερα από τα λουλούδια στο πάρκο.
Το μεγαλύτερο κέρδος είναι αυτό που είπαν τα παιδιά, ότι δηλ, παρά τους τσακωμούς και τις διαφωνίες, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και είδαν ότι αν κάνουν υπομονή και υποχωρήσεις, μόνο κέρδος μπορεί να έχουν.
Ο χώρος γέμισε γονείς και φίλους, οι κυρίες του συλλόγου μας κέρασαν σπιτικές ομορφιές, τα παιδάκια είχαν πολύ άγχος αλλά είπαν πολλές αλήθειες, και η περήφανη δασκάλα ήταν πολύ συγκινημένη.
Θα ήθελα να της πω και γω μπράβο της Σωτηρίας γιατί δεν απέτρεψε τα παιδιά από το να πουν δημόσια την αλήθεια, δηλ του ότι είχαν τσακωθεί κλπ γιατί και αυτό είναι ένα καλό μάθημα.
Όλα είναι μέσα στην ζωή και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε αλλά να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να επιμένουμε στον σκοπό μας.
Επίσης πολλά πολλά μπράβο στις δραστήριες κυρίες του συλλόγου του Πρώτου Δημοτικού που με τις  πολλές δράσεις όλο το σχολικό έτος, έδωσαν χαρά στα παιδιά, κάλυψαν το κενό της δασκάλας και στήριξαν τα παιδιά στις δράσεις τους.
Την εκδήλωση παρακολούθησε και η Αντιδήμαρχος  κ.Μαρία Κανέλλου Χουντάση η οποία είχε μια άριστη συνεργασία με τους συλλόγους και τα σχολεία και όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου