Ευχαριστήριο της Άννας Καρύκα. Περιφερειακή Σύμβουλος Στ.Ε. με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 2.290 Ευβοιώτες που, χωρίς την παρότρυνση ή τις πλάτες κανενός, με τίμησαν με τη ψήφο τους, δίνοντας μου το εισιτήριο για ένα ταξίδι που μόλις άρχισε.
Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αν και προσπάθησε, δεν αντιστάθηκε στη γενική νίκη της ΝΔ σε όλη τη χώρα. Τα ποσοστά των δύο συνδυασμών και αυτό της τεράστιας αποχής από την κάλπη μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά νικητής και ηττημένος. Ωστόσο, το σχεδόν 48% των συμπολιτών μας εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σε ένα και μόνο πρόσωπο ζητώντας διαφάνεια και αληθινό ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Όποιος δεν είναι ο ίδιος εμπαθής, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για άθλο. Η επιλογή του 48% του πληθυσμού της Στερεάς Ελλάδας, δεν είναι δυνατόν να υποτιμηθεί ούτε να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα. Σταθήκαμε ίσος προς ίσο απέναντι σε έναν τεράστιο κομματικό μηχανισμό, που θέτει τις ρίζες του στην ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες.
Ιδιαιτέρως οι Καρυστινοί, που τόσο πολύ με συγκίνησαν με την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, εύχομαι να είναι σίγουροι ότι έκαναν τη σωστή επιλογή. Νιώθω βαθιά την υποχρέωση να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες τους κάνοντας το καλύτερο που μπορώ, προωθώντας τα συμφέροντα της περιοχής μας και επιδιώκοντας ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και φως, όπου κρίνεται απαραίτητο, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον.
Να είστε σίγουροι ότι θα τιμήσω τους συντοπίτες μου όπως τόσο ειλικρινά με τίμησαν και αυτοί!
Συγχαρητήρια στο νέο Περιφερειάρχη.
Δεν τελειώσαμε, τώρα ξεκινάμε!
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς!

Άννα Θεοδώρου Καρύκα
Δικηγόρος
Περιφερειακή Σύμβουλος Στ. Ε.
με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση

Σχόλια