Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Θα είναι ο Γιάννης Μανώλης, "προφήτης στον τόπο του?"


Καλησπέρα αναγνώστες και θα ήθελα να μοιραστούμε μερικές σκέψεις σε σχέση με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μανώλη με καταγωγή από την Νότια Καρυστία .
Φυσικά αυτές οι σκέψεις αφορούν όσους και όσες ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία για να μην μπερδευτούμε πάλι.
Υπάρχει αυτό το ρητό και είμαι πολύ περίεργη να δω αν οι συμπατριώτες μου θα το διαψεύσουν στην περιοχή βγάζοντας πρώτο σε σταυρούς τον πατριώτη μας.
Ενημερωτικά να αναφέρω ότι έχω μιλήσει με αρκετούς συν υποψήφιους του χωρίς να ξέρουν αν γράφω η όχι δημοσίως για το ένα και το άλλο, και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την συμπεριφορά το ήθος και την ευγένεια του.
Κάτι που φυσικά με χαροποίησε πάρα πολύ .
Φαντάζομαι ότι όλοι οι πρώην σύμβουλοι που απελευθερώθηκαν από τον πατέρα του και τώρα είναι πάλι σύμβουλοι θα τον στηρίξουν πρώτοι από όλους με όλη την δύναμη των σταυρών τους για να αποδείξουν την εκτίμηση από την μια, αλλά και για να στηριχτεί η άποψη ότι έχει σημασία το ποιος ψηφίσετε και που, αλλιώς να τους καταργήσουμε τους τοπικούς! 
Μια βδομάδα έμεινε και το αποτέλεσμα θα κριθεί από τους αναποφάσιστους και όσους απέχουν για άλλη μια φορά.
Εγώ ένα σας λέω, αν θέλουμε να έχουμε ένα άνθρωπο να του φωνάζουμε να φωνάζει και να διεκδικεί για μας , δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Ενημερώνω όλους τους φίλους και συνεργάτες ότι από σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου το γραφείο μου στη Χαλκίδα επί της οδού Πλατανιώτη 2 βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 2221062541. Ενωμένοι Μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου