Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και όμως η Γη ..δεν γυρίζει.. για μερικούς.

Λοιπόν αναγνώστες το πρωί σας έγραψα ότι θα ψηφίσω τον Γιάννη και αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, ήθελα να πω με τον δικό μου τρόπο ότι θα ήθελα να ακούσω και την δική του υποψηφιότητα.

Άλλωστε τα κόμματα ανακοινώνουν σιγά σιγά τους υποψηφίους.
Τι περίμενα από τους αναγνώστες;
Να ευχηθούν καλή τύχη αν τελικά ανακοινωθεί, καλή επιτυχία, μια καλή κουβέντα τέλος πάντων, μιας και δεν έχουμε και άλλους υποψήφιους για να υπάρχει αντιπαλότητα και όλα όσα φέρνει.

Και όμως, στην Καρυστία, η Γη δεν γυρίζει για αρκετούς όπως φαίνεται.
Και να είναι ιδεολογικοί οι λόγοι, αν πω, ας πάει στα κομμάτια.

Μερικοί αναρωτιέστε γιατί το κάνω αυτό το πράγμα και γράφω το τι θέλω για τα πολιτικά.
Η απάντηση είναι απλή.
 Γιατί μπορώ.

Χιλιάδες τα παιδιά μας που είναι αλλού και μαζί με όλα και το δικό μου.
Ποιος θα μείνει πίσω;, Ποιος θα φροντίσει για τα κοινά ποιος που να έχει και την ανάλογη μόρφωση;

Και όμως, εμφανίζεται η Άννα η Καρύκα για την Περιφέρεια και άλλα παιδιά που είναι τόσο συγκινητικό το ενδιαφέρον τους όπως της Πιπίνας της Μαστραντώνη, και τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο Γιάννης και μάλιστα στην Βουλή.
Κάνουμε χαρά;
Μπααα, καλέ.. Ψάχνουν να βρουν χίλια μύρια σε έναν νέο άνθρωπο που έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ τις σπουδές του, που έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το διδακτορικό του , που έχει όλα τα προσόντα, και όμως...κρίμα.

Λοιπόν αναγνώστες για να μην έχουμε δράματα και παρανοήσεις αυτές τις εκλογές, στηρίζουμε όλους τους αξιόλογους ανθρώπους σε όλα τα κόμματα, αλλά εγώ προσωπικά ψηφίζω ΝΔ και Γιάννη αν μπει.
Μπορείτε μερικοί να αφήσετε την φαντασία σας να τρέχει σε σενάρια αλλά είναι δικό σας το πρόβλημα, όχι δικό μου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιορτή Νίκης του Λευτέρη Ραβιόλου μετά την καθαρή εντολή του λαού της Καρυστίας.

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε απόψε μπροστά το εκλογικό κέντρο της Καρύστου μετά την καθαρή νίκη του συνδυασμού του Λευτέρη Ραβιόλου.
Όπως και την προηγούμενη φορά ο κ.Βόσσος προλόγισε τον κ.Ραβιόλο στο βήμα ο οποίος με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τον κόσμο που επισφράγισε την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του.
Συνέχισε λέγοντας ότι με τόλμη και εργατικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη να πάει τον τόπο ακόμα πιο μπροστά παίρνοντας την αποψινή σπίθα .
Ευχαρίστησε την οικογένεια του , τους συνεργάτες του και όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και έφτασαν σε αυτήν την νίκη.
Τόνισε ότι απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικήτρια είναι μόνο η Κάρυστος και κάλεσε να είναι σεμνοί στους πανηγυρισμούς και από αύριο όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον δήμο μας.

Μεγάλη συγκίνηση και χαρά επίσης  ανάμεσα στους συμβούλους που καλούνται να συνεχίζουν το έργο του με την βοήθεια των νέων μελών της δημοτικής αρχής που μόλις πήρε εντολή να συνεχίσει .  Με αυτή την στιγμή στο 63,4…

Δοκιμαστικό ταξίδι πρώτο. Το Paros Jet μπήκε στο λιμάνι της Καρύστου.

Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για κάποιον που δεν είναι Καρυστινός να καταλάβει την συγκίνηση και το ανασκάλεμα της συλλογικής μας μνήμης που φέρνει η είσοδος ενός καραβιού στο λιμάνι μας και η ελπίδα για την μόνιμη σύνδεση μας με τις Κυκλάδες.

Είμαστε στην άκρη του νησιού. Είμαστε σε μια πολύ ιδιόμορφη κατάσταση και χρειαζόμαστε το άνοιγμα και την σύνδεση με τα άλλα νησιά. Χρειαζόμαστε να φέρουμε κόσμο εδώ και να γίνει η πόλη μας ένα κέντρο που θα εξυπηρετεί επιβάτες από Στερεά, Θεσσαλία και αλλού και να έρχονται από όλα τα νησιά!
Ίσως είναι η αφορμή να φτιαχτεί και ο δρόμος επιτέλους.
Είναι από τις λίγες φορές που όλοι συμφωνούμε ότι αυτό είναι κάτι καλό και ελπίζω να εγκριθεί η γραμμή, να αποδειχθεί κατάλληλο το καράβι και να αρχίσει μια νέα περίοδος ευημερίας για όλους!!
Σημείωση.
Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι αλλά δεν άνοιξε εντελώς η πόρτα γιατί όπως βλέπετε στην φωτογραφία εμποδίζει ο στύλος με το φως. Δεν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα λυθεί άμεσα πιστεύω.
Περιμένουμε ενημέρωσ…

Επίσκεψη εφοπλιστή Ηλιόπουλου στην Κάρυστο. Δυναμώνουν οι ελπίδες για σύνδεση με Κυκλάδες και Ραφήνα!

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Καρύστου μεταξύ του εφοπλιστή κ.Ηλιόπουλου, διευθύνοντα συμβούλου της SEA JET,  και του Δημάρχου Καρύστου παρουσία πλήθος συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και  παλαιών συνεργατών.
 Σημαντική η παρουσία της Προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ.Παρασκευής Αγιοστρατίτη που στήριξε την πρόταση όπως την στήριξε εκ μέρους του ΟΛΝΕ η κ.Ανδρέλλου, ο κ.Ιωάννης Μανώλης και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Ζάχος Χατζηνικολής.
Ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος κ.Δημήτρης Παρασκευάς δήλωσε ότι σίγουρα θα είναι θετικό για την περιοχή μας και συμφωνεί με αυτό αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά θέματα που χρήζουν διευκρίνησης .

Σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα συζητήθηκαν όλα τα επί μέρους θέματα και στο τέλος  έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν για να έρθουν σε συμφωνία ώστε να ακολουθήσουν όλα τα βήματα για να επιτευχθεί ο σκοπός μας , που δεν είναι άλλος από την σύνδεση μας με τις Κυκλάδες και την Ραφήνα -Κυκλάδες.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Δημαρχείο,…