Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Αναταράξεις μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων της Ν.Δ.

Από την ανακοίνωση των υποψήφιων υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις με την πιο χαρακτηριστική του κ.Μαρκόπουλου όπου αναφέρει ανάμεσα σε πλαίσιο με ...φατσούλες που γελούν, ότι έμαθε από τα σάιτ ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ότι δεν τελειώσαμε..
Κατά αρχάς να πω ότι εγώ προσωπικά τον συμπαθώ τον κ.Μαρκόπουλο και συναισθάνομαι την απογοήτευση του αλλά μετά τόσα δημοσιεύματα, έχω εκνευρισθεί λιγάκι.

Πρώτα από όλα, όλοι όσοι ήταν να μπουν το ήξεραν και έπρεπε να έχουν στείλει ορισμένα δικαιολογητικά που έκανε την υποψηφιότητα τους πιο σίγουρη και όσοι δεν ήταν σίγουροι, πάλι το είχαν τουλάχιστον ακούσει από διάφορες ...πηγές.
Το ότι ο κ.Μαρκόπουλος δεν θα ήταν υποψήφιος το είχα μάθει πολλές μέρες πριν. Όλο αυτό το διάστημα έβλεπα συνεντεύξεις, δημοσιεύματα, αναρτήσεις που προωθούσαν την επιλογή σαν σίγουρη.
Πως είναι δυνατόν να το έχω μάθει από πηγή μέσα στο κόμμα πιο σίγουρα από τον ενδιαφερόμενο λοιπόν;
Το καταλαβαίνω ότι υπάρχει πικρία και στους ψηφοφόρους του αλλά για να σκεφτούμε και λίγο ότι το δις εξ εμαρτείν το πληρώνουμε όλοι, πόσο μάλλον οι πολιτικοί και η απόφαση να ακολουθήσει τον Καμμένο με ότι αυτό έφερε μαζί του, δεν θα ήταν κάτι που θα περνούσε απλά σαν πολιτική γρίπη.
Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα, λέει μια παροιμία και αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι μας να έχουμε στον νου μας, ότι και αν κάνουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου