Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Από Δευτέρα αρχίζει ο αγώνας των εκλογών και επισήμως.


Από την Δευτέρα που θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές στα κόμματα, θα αρχίσει και επισήμως ο προεκλογικός αγώνας.
Και εκεί που είχαμε μια Χρυσή Αυγή να έχουμε να λέμε, τσουπ , νάσου και ο Βελόπουλος που θα μας παρουσιάσει σε απευθείας μετάδοση το πρώτο SMS του Ιησού μετά τις χειρόγραφες επιστολές του.
Με τον Σώρρα να ψηφίζεται ακόμα, τον Βελόπουλο να ανεβάζει τα ποσοστά του και μερικά ρετάλια της πολιτικής να προσπαθούν να βρουν σανίδα να πιαστούν έστω και εκεί, την Χρυσή Αυγή ακόμα χωρίς πόρισμα για την επίθεση στον Παύλο Φύσσα και τόσους άλλους σε διάφορες βαθμίδες μικρής και μεγαλύτερης παράνοιας, ο Ελληνικός λαός θα γίνει πάλι ο κυρίαρχος λαός που θα ...αποφασίσει ελεύθερα κλπ τους νέους του σωτήρες.

Το Ποτάμι ξεράθηκε, οι ΑΝΕΛ εξανεμίστηκαν, ο Λαφαζάνης παραιτήθηκε, ο Λεβέντης ονειρεύεται πάλι να ξαναμπεί στην Βουλή και μείς περιμένουμε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών στην Εύβοια.

Άρχισαν οι πρώτες ανακοινώσεις που αφήνουν να εννοηθεί ότι η επιλογή τους θα είναι σίγουρη, όπως της αγαπητής μας Ευαγγελίας Μιμίκου .

Όσο για τον Σύριζα, τι να πω...Τόση φασαρία για την καημένη την κυρία Τασία που εδώ που τα λέμε, τι έκανε η γυναίκα και οι υπόλοιποι?
Ότι κάνουν όλοι τόσα χρόνια και γιατί όχι και αυτοί..
Τι δηλαδή? Στο πηγάδι κατούρησαν οι Συριζαίοι και δεν θα βάλουν τα παιδιά τους στην Βουλή να πηγαίνουν το νεράκι στην Έδρα?
Εγώ απορώ πραγματικά απορώ, το πως βλέπω να τους πιάνει η ιερή αγανάκτηση για αυτό το πράγμα , το πως το παίζουν τόσο θιγμένοι κλπ...Κρίμα που το θέατρο χάνει τόσο καλούς ηθοποιούς.
Όμως και η κ.Τασία, ζήτησε συγνώμη μόνο από το κόμμα τους Συντρόφους και την Κυβέρνηση.
Σιγά μη ζητούσε συγνώμη γενικά προς όλους να πέσει η συγνώμη πάνω σε κανέναν δεξιό και να μην προλάβει να πάρει αριστερή στροφή..
Α, πα πα..! 
Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά αλλά αν δεν έχουμε αυτοδυναμία του ενός κόμματος θα αρχίσουν πάλι τα σούρτα φέρτα και οι διάφορες παλινωδίες και καθυστερήσεις.
Εν τω μεταξύ ο Τούρκος έχει ξεσαλώσει στην κυριολεξία και η αστάθεια δεν βοηθάει καθόλου ούτε τα εθνικά θέματα ούτε την οικονομία.

Λοιπόν κλείνω για τώρα την ανάρτηση αλλά την Δευτέρα σας θέλω συντονισμένους!! Έχουμε νέα!!Κατάγομαι από τη Ν. Αρτάκη Ευβοίας. Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών. Από νωρίς έζησα τις δυσκολίες του επιχειρείν στην Ελλάδα, μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση. Ως μάχιμη δικηγόρος γνωρίζω τις δυσκολίες της καθημερινότητας του πολίτη. Ασχολήθηκα με την πολιτική το 2014 όταν αποδέχθηκα την πρόκληση να είμαι υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στην Εύβοια, μέχρι που αποχώρησα από το κόμμα. Η πολιτική με ενδιαφέρει στην ουσία της, ως πράξη ύψιστης συλλογικής ευθύνης προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας. Η Ελλάδα χρειάζεται αγώνα ταχύτητας για να ανακάμψει, να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Ως αθλήτρια έμαθα να αγωνίζομαι, να τρέχω μπροστά. Πιστεύω ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα κάνουμε τον ταχύτερο και αποδοτικότερο αγώνα. Είμαι έτοιμη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου