Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απ΄ ευθείας ανάθεση υπηρεσίας αναλύσεων νερού - ΒΙΟΚΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 245/2019
 Θέμα: Απ΄ ευθείας ανάθεση υπηρεσίας αναλύσεων νερού - ΒΙΟΚΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για νερο βρυση φωτο
 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Α. Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης με τίτλο ’Δαπάνες για αναλύσεις νερού - ΒΙΟΚΑ», προϋπολογισμού 13.751,60€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ . Β. Τη διενέργεια της απευθείας ανάθεσης με τίτλο ‘Δαπάνες για αναλύσεις νερού - ΒΙΟΚΑ», προϋπολογισμού 13.751,60€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Γ. Αναθέτουμε απευθείας την ανάλυση μικροβιολογική και χημική (δοκιμαστικές αναλύσεις) και ελεγκτική παρακολούθηση των υδάτων των δικτύων ύδρευσης της πόλης Καρύστου και των Τοπικών Διαμερισμάτων, όπως προβλέπονται με την ΚΥΑ 1057/2016 (ΦΕΚ 241/Β’/09-02-2016), σύμφωνα με την αντίστοιχη προσφορά αντί του ποσού των 13.751,60 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, στην εταιρεία :
Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε., εργαστηριακές αναλύσεις, με ΑΦΜ 095618319, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 104 – 11527 Αθήνα, σύμφωνα με την προσφορά της. Βεβαιώνεται ότι η αξία κάθε είδους υπηρεσία δεν υπερβαίνει σε ετήσια βάση το ποσό της απ΄ ευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το νόμο . Βεβαιώνεται ότι ο πάρα πάνω ανάδοχος είναι γραμμένος με Α.Μ. 230169 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και δύναται να αναλάβει τις σχετικές υποχρεώσεις .
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!