Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Eγκαίνια του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.


Έγιναν τα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι, παρουσία πολλών επισήμων.
Την κορδέλα την έκοψε ο κ.Πατούλης ο οποίος εκλέχθηκε Περιφερειάρχης Αττικής μαζί με τον νέο Περιφερειάρχη Στερεάς κ.Φάνη Σπανό. Μαζί τους φυσικά ο Δήμαρχος Καρύστου κ.Λευτέρης Ραβιόλος με την Δημοτική πια Σύμβουλο κ.Μαρία Βερούχη Λεμονιά, η οποία είναι πρόεδρος τοπικού Καρύστου και υπεύθυνη Κοινωνικής Μέριμνας.
Στην εκδήλωση παρευρέθη επίσης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας κ. Γιώργος Τσαπουρνιώτης όπως επίσης και ο νέος βουλευτής Ευβοίας κ.Σπύρος Πνευματικός.
Παρούσα  επίσης και  η  νέα Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Άννα Καρύκα .
Δεν θα μπορούσε να λείψει και το δυναμικό του Νοσοκομείου μας με τον Διοικητή κ.Μίχα και διευθυντές κλινικών και υπηρεσιών. Nέα και παλαιά μέλη της Αυτοδιοίκησης όπως ο κ.Ζάχος Χατζηνικολής Περιφερειακός Σύμβουλος με τώρα αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καρύστου.
Επίσης  εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων όπως και εργαζόμενοι .

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησαν ομιλίες.

Η δημιουργία του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ είναι άλλη μια πρωτοβουλία ένταξης της πόλης μας και του δήμου μας σε ένα δίκτυο που μόνο οφέλη θα έχει για τους δημότες βάζοντας σαν το Πρωτεύον την ΠΡΟΛΗΨΗ. Είναι πολλές οι δράσεις που τώρα πια θα έχουμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε και να θωρακίσουμε την υγεία των μελών της κοινωνίας μας καλύτερα.
Πολλά συγχαρητήρια στην δημοτική Αρχή που και με την έναρξη του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ανοίγει δρόμους μέλλοντος στην περιοχή μας, μαζί με την πρόσφατη υπογραφή της Αδελφοποίησης με τον Γαλλικό Δήμο Belfort.


κ.Βερούχη, κ.Ραβιόλος και κ.Καρύκα.
Μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο διαβάζοντας την ακόλουθη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου