Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νότια Εύβοια. Ο Νο1 προορισμός για παραλία! - (Όλες οι παραλίες)-

https://infomust.gr/%CE%B5%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1/%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1/
Ακολουθώντας τον πρώτο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την κάθε παραλία πάνω στον χάρτη με στα στοιχεία και φυσικά φωτογραφία.
https://travelphoto.gr/south-evia-beaches/#n_evia_aigaio
Ακολουθώντας τον δεύτερο σύνδεσμο, θα βρείτε πολλές φωτογραφίες και ενημερωτικά στοιχεία εν γένει για τις περιοχές.

Η Νότια Εύβοια θα έπρεπε να είναι ο πρώτος και ο πιο διάσημος προορισμός για όσους τους ενδιαφέρουν οι παραλίες μιας και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά και την ποικιλομορφία για έναν τέτοιο χαρακτηρισμό.
προς την Αμυγδαλιά από τον Δημήτρη Βερούχη.
Ο δρόμος κλείνει τον κύκλο του και ο γύρος του Κάβο Ντόρου μπορεί να γίνει τώρα πια από όλα τα οχήματα με έναν βαθμό δυσκολίας στο κομμάτι του Αιγαίου προς Καλλιανιούς.
Παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο όχι μόνο για να επισκεφθούμε κάποια από τις παραλίες, αλλά και για να νιώσουμε στην καρδιά μας την αδάμαστη και άγρια ομορφιά που δίνει στην θέση της στην ήπια γλυκύτητα του τοπίου των μικρών κάμπων και των χαριτωμένων λόφων.
Μέχρι τότε όμως, οργανώστε τις δικές σας μικρές αποδράσεις σε μια από τις κοντινότερες η μακρύτερες παραλίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!