Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019

Ρομαντζάδα στο Μπούρτζι με τραγούδια για το φεγγάρι .

 Ρομαντζάδα είχαμε χτες στην πανσέληνο του Αυγούστου έξω από το Μπούρτζι με τραγούδια για το φεγγάρι από την Σέβη Στελιάτου την Βατή Ζωγράφου και τον Βαγγέλη Βαρελά.
Ένα μπουζούκι και μια κιθάρα ταξίδεψαν τους ακροατές και θεατές του φεγγαριού σε συναισθηματικούς ρομαντικούς τόπους.

 Η εκδήλωση ήταν στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εφορίας Αρχαιοτήτων  για να έρθει ο κόσμος και να γνωρίσει τα μνημεία από άλλη σκοπιά.
Και πράγματι, τα γνωρίζουμε τα μνημεία από άλλη σκοπιά.Από αυτήν της ανάγκης. Και θυμώνουμε με την υπηρεσία που προτιμά να αφήσει τα μνημεία να πέσουν παρά να τα στερεώσουμε όπως θα μπορούσαμε για να τα σώσουμε.
Το Μπούρτζι χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μερικές χιλιάδες ευρώ για να γίνει η μελέτη των σωστικών. Να σκεφτούμε πότε θα βρεθούν τα λεφτά πότε θα γίνει η μελέτη πότε θα γίνουν οι εργασίες πότε θα κουνηθούν οι υπηρεσίες, φέξε μου και γλίστρησα. Του χρόνου μας βλέπω με κόκκινα προστατευτικά σαν και αυτά που βάζουν στις οικοδομές .
Περιμένουμε πως και πως να αρχίσουν τα ραντεβού της υπουργού και του γενικού γραμματέα με τους/τις προιστάμενους  των Εφοριών να ενημερωθούν και ευχόμαστε να τα βάλουν σαν προτεραιότητες,δηλ τον Άγιο Ταξιάρχη και το Μπούρτζι.
Κατά τα άλλα ο ΟΛΝΕ και συγκεκριμένα η κ.Ανδρέλου είχε φροντίσει να έχουμε φως γιατί είχαν καεί οι λάμπες, και όλα ήταν καθαρά και περιποιημένα με τα παρτέρια φρεσκοφυτεμένα λουλούδια και θάμνους.
Είναι όλα πιο ωραία όταν είναι καθαρά και περιποιημένα.
Σήμερα θα παρακολουθήσουμε στον ίδιο χώρο το ρεσιτάλ πιάνου της Κωσταντίνας Κολόμπαρη που έχει διαλέξει καταπληκτικά κομμάτια !
see you!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου