Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Κάρυστος το 1986 Κάρυστος 2019

file:///C:/Users/Sofia/Pictures/document.pdf   http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEjGnbAWBkpTXdtvSoClrL8C7zJqgnbkUXnMRVjyfnPUeJInJ48_97uPZKHBUSqIM6CiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMta3nWXFcJ_lgEbV4u9CnEtIg4e9_0Y6FbYtQsS1Bb8qR
file:///C:/Users/Sofia/Downloads/document.pdf
Αποτέλεσμα εικόνας για καρυστος φωτο
Ανοίγοντας τον σύνδεσμο θα δείτε το πολεοδομικό σχέδιο της Καρύστου και πως θα αναπτυσσόταν και που  είχαν σχεδιάσει να μπει τι .
Αυτό που δεν θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση πια με όσα έχουμε δει, είναι ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον από εμάς στον σχεδιασμό και εννοώ τις αρχές βέβαια και όχι εμάς γιατί τότε ήμασταν μικρά παιδιά.

Νομίζω ότι είναι χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με τα κοινά και η ελπίδα ότι κάποιος ίσως ενδιαφερθεί πάρα πάνω και γίνει κάτι, δεν μας εγκαταλείπει ποτέ.

Κατά τα άλλα, διαβάσαμε τις αρμοδιότητες των δημοτικών συμβούλων και των αντιδημάρχων και άλλων αρμοδιοτήτων. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η "Παρακολούθηση της καθημερινότητας".
Τώρα αυτή η καθημερινότητα εκτός από παρακολούθηση θέλει και επέμβαση όπως οι ευκάλυπτοι στο νεκροταφείο του Άη Γιάννη που πρέπει να κλαδευτούν οπωσδήποτε.
Εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια, αναγνώστες το έχουν επισημάνει πολλές φορές και τους παραπέμπω στις αρμόδιες υπηρεσίες χωρίς να βλέπουμε μέχρι στιγμής τους ευκάλυπτους να μειώνουν το ύψος τους, ενώ αυτοί που βρίσκονται πιο μέσα είναι κλαδεμένοι.
Βλέπετε όταν φυσάει ο αέρας ξεκολλάει κομμάτια από την φλούδα του κορμού και πολλά μικρά κλαράκια αλλά και μεγαλύτερα και πέφτουν πάνω στο παμπρίζ των αυτοκινήτων.
Μέσω της σελίδας οι αναγνώστες ζητούν να ληφθεί υπ όψιν η ανησυχία τους και η τρομάρα που έχουν πάρει και να φροντιστεί αυτό το θέμα της καθημερινότητας.
Αποτέλεσμα εικόνας για πολεοδομικό σχέδιο καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου