Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ.


mathitesΆλυτο παραμένει το πρόβλημα με την μεταφορά των πέντε μαθητών από τα χωριά του Κάβο Ντόρο στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καρύστου.
Οδηγός για να τα μεταφέρει στο σχολείο τους και να τα επιστρέφει στη βάση τους δεν υπάρχει, μια και αυτός που τα είχε αναλάβει πέρυσι αποφάσισε πριν τελειώσει η χρονιά να διαλύσει τη συμφωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar, ο διαγωνισμός για τον νέο ανάδοχο θα ολοκληρωθεί μέσα Οκτώβρη, καθυστέρηση που οφείλεται σε μία νέα ρύθμιση που έχει προστεθεί στον σχετικό νόμο και δεν επιτρέπει έτσι γρήγορες διαδικασίες. Ωστόσο, η περιφερειακή αρχή έχει ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών να κάνει μία εξαίρεση και να δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσει γρήγορα ο διαγωνισμός.
Σήμερα τα παιδιά μετέφεραν στην Κάρυστο οι ίδιοι οι γονείς τους, οι οποίοι ανησυχούν για την κατάληξη που θα έχει το θέμα τους. Οι ίδιοι καθημερινά δεν μπορούν να τα μεταφέρουν, ακόμη κι αν τους δοθεί το γονειακό επίδομα. Όπως δήλωσαν στο tvstar, είναι συνολικά τρεις ώρες ταξίδι, χρόνος  που δεν τους επιτρέπει να λείψουν από τις δουλειές τους.

Συνολικά η Εύβοια έχει έξι χιλιάδες μαθητές εκ των οποίων οι χίλιοι έχουν θέματα με την μεταφορά τους άλλοι σε μικρότερο βαθμό και άλλοι σε μεγαλύτερο.Alexandra Karassoulou Απο τον Μαιο ειναι στο αερα το δρομολογιο,υπαρχει προβλημα εδω και μηνες,και εφθασε να αρχισει το σχολικο ετος και να μην εχει γινει ΤΙΠΟΤΕ !!Τον Μαιο ,η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δήλωνε, οτι ενώ ο υπάρχων οδηγός,ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, έχει αποποιηθεί το δρομολόγιο 367 (ΑΓΑΘΟ-ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΕΠΙΣΤΡ.), έγινε εισήγηση από την Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού προς την Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (και εκκρεμεί η απόφαση), ώστε να κηρυχθεί άγονο, καθώς δεν υπάρχει δεύτερος επιλαχών-μειοδότης. με σκοπό να συμπεριληφθεί στο προγραμματισμό επαναπροκήρυξής του σε νέο διαγωνισμό...Εκ του αποτελέσματος,είμαστε σήμερα 11/9 ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ,!!!!
Μονο οι εκλογες τους νοιάζουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου