Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Στην βράση κολλάει το σίδερο και πιάνει λιμάνι το καράβι.

Λοιπόν παιδιά, από ότι διαβάσαμε στο δελτίο τύπου , τώρα αχνοφαίνεται μια πιθανότητα να μπούμε στον ακτοπλοικό χάρτη.
Νομίζω ότι η σημερινή αντιπροσωπία τα πήγε πολύ καλά και προσωπικά με ευχαρίστησε πάρα πολύ η εικόνα νέων ανθρώπων που από τον θεσμικό τους ρόλο, υποστηρίζουν και προωθούν τα συμφέροντα της περιοχής μας.

Η παροιμία λέει, Στην βράση κολλάει το σίδερο, και αυτή η βράση με την σύνδεση με τις Κυκλάδες μοιάζει με τόσες άλλες που έχουμε ζήσει και φαινόταν ότι το σίδερο δεν θα κολλούσε ποτέ.
Και όμως, κόλλησε. Και τότε με το Δεύτερο δημοτικό φαινόταν αδύνατον και με την Μονάδα νεφρού το ίδιο, και άλλα μικρότερα θέματα που τελικά πήγαν καλά.
Θέλω να πω, ότι αφού υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον και οι Αρχές του τόπου το προωθούν και το στηρίζουν, και αφού έχει ο Παναγιώτης ο Αντωνιάδης την αντοχή να συνεχίζει να το κυνηγάει με πάθος, -με υπερβολικές εκρήξεις μερικές φορές- γιατί να παραιτηθούμε από το όραμα της σύνδεση μας?
Υπάρχουν και μικρότερα καράβια που μπορούν να μπουν στο λιμάνι μας, υπάρχουν και λύσεις για να δέσει έξω από το λιμάνι και ο κ.Παπανδρέου είναι πρόθυμος να δώσει λύσεις και όπως έμαθα, είπε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες του ΟΛΝΕ να δώσει αυτή την λύση.
"Κάθε πρόβλημα έχει την λύση του" και με πρόγραμμα συντονισμό και προτάσεις μπορεί να γίνει.

Ας αφήσουμε τις υπερβολές του πρόσφατου παρελθόντος εκεί που ανήκουν. Στο παρελθόν.
Ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα και αυτή την φορά, ίσως έχουμε και ένα αποτέλεσμα.
Ίδωμεν!


Παναγιώτης Αντωνιάδης Π. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΠΑΤΆΜΕ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ ΜΕ 8 ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΤΟ 6ΜΗΝΟ. Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΈΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΆΡΤΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΉ ΑΠΌ ΏΡΙΜΗ ΠΡΆΞΗ ΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ . ΤΕΛΟΣ ΚΟΝΤΆ ΜΑΣ ΉΤΑΝ Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΕΞΙΆ ΣΤΗΝ ΦΏΤΟ Ο ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΙΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΏΝ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΊΠΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ Ο ΠΟΛΎ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Λ. Σ. ΒΙΔΆΛΗΣ. Ο ΓΕΝΙΚΌΣ ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ. ΠΟΥ ΒΈΒΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΉΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΊΛΟ ΥΠΟΥΡΓΌ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΠΆΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΈΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΚΤΏΒΡΙΟ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΆΡΥΣΤΟ. Η ΟΜΆΔΑ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΉ ΉΤΑΝ Η ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ, ΕΞΥΠΝΗ, ΘΕΣΜΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου