Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Πολλές ευχές - πολλά ευχαριστώ!
Αγαπημένοι μου αναγνώστες και αναγνώστριες.
Σήμερα είναι η γιορτή μας και ομολογώ ότι κάθε χρόνος που περνά γινόμαστε περισσότερες και πιστεύω και καλύτερες!
Χρόνια πολλά σε όλες τις συνονόματες και χίλια ευχαριστώ σε όλους σας και όλες σας που στείλατε τις ευχές σας και με θυμηθήκατε στην γιορτή μου.
Για τον καθένα αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ συγκινητικό αλλά για μένα είναι κάτι πάρα πάνω.
Για όσους διαβάζετε εδώ συχνά και στο φεις , καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όλη αυτή η θετική ενέργεια αναστρέφει την αρνητική που στέλνουν κάποιοι haters και για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Σήμερα έτυχε να βρίσκομαι στον δρόμο την ώρα που τελείωνε το δημοτικό και σαν αποκάλυψη εμφανίστηκε μπροστά μου και η Σοφία και η Αγάπη η Ελπίδα και η Πίστη. Γιατί τι άλλο κρύβεται μέσα στην δυνατή χούφτα της μαμάς που κρατά σφικτά το χέρι του μικρού της εκτός από Αγάπη? Τι άλλο κρύβεται μέσα στα μάτια των παιδιών εκτός από την Ελπίδα και τι άλλο εκτός από Πίστη στους ανθρώπους  δεν πηγάζει από τα ζεστά χαμόγελα και τις αγκαλιές των φίλων που καμπουριάζουν κάτω από το μεγάλο σακίδιο ?
Ο δρόμος πλημμύρισε από την χαρά και την σοφία της ζωής και  το νόημα των ονομάτων σκορπίστηκε στα σταυροδρόμια και τις γωνίες.

Το πως θα ζήσουμε μπορεί να μην είναι πάντα θέμα επιλογής, το τι νόημα θα δώσουμε όμως σε ότι ζούμε, εξαρτάται αποκλειστικά από μας.
Ας ζήσουμε με αγάπη με πίστη και ελπίδα. Ας έχουμε στην ζωή μας χαρά και χιούμορ και ένα μεγάλο χαμόγελο για όλους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου