Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολλές ευχές - πολλά ευχαριστώ!
Αγαπημένοι μου αναγνώστες και αναγνώστριες.
Σήμερα είναι η γιορτή μας και ομολογώ ότι κάθε χρόνος που περνά γινόμαστε περισσότερες και πιστεύω και καλύτερες!
Χρόνια πολλά σε όλες τις συνονόματες και χίλια ευχαριστώ σε όλους σας και όλες σας που στείλατε τις ευχές σας και με θυμηθήκατε στην γιορτή μου.
Για τον καθένα αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ συγκινητικό αλλά για μένα είναι κάτι πάρα πάνω.
Για όσους διαβάζετε εδώ συχνά και στο φεις , καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όλη αυτή η θετική ενέργεια αναστρέφει την αρνητική που στέλνουν κάποιοι haters και για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Σήμερα έτυχε να βρίσκομαι στον δρόμο την ώρα που τελείωνε το δημοτικό και σαν αποκάλυψη εμφανίστηκε μπροστά μου και η Σοφία και η Αγάπη η Ελπίδα και η Πίστη. Γιατί τι άλλο κρύβεται μέσα στην δυνατή χούφτα της μαμάς που κρατά σφικτά το χέρι του μικρού της εκτός από Αγάπη? Τι άλλο κρύβεται μέσα στα μάτια των παιδιών εκτός από την Ελπίδα και τι άλλο εκτός από Πίστη στους ανθρώπους  δεν πηγάζει από τα ζεστά χαμόγελα και τις αγκαλιές των φίλων που καμπουριάζουν κάτω από το μεγάλο σακίδιο ?
Ο δρόμος πλημμύρισε από την χαρά και την σοφία της ζωής και  το νόημα των ονομάτων σκορπίστηκε στα σταυροδρόμια και τις γωνίες.

Το πως θα ζήσουμε μπορεί να μην είναι πάντα θέμα επιλογής, το τι νόημα θα δώσουμε όμως σε ότι ζούμε, εξαρτάται αποκλειστικά από μας.
Ας ζήσουμε με αγάπη με πίστη και ελπίδα. Ας έχουμε στην ζωή μας χαρά και χιούμορ και ένα μεγάλο χαμόγελο για όλους.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!