Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλη επιτυχία είχε το Styra Sea side Run «τρέχουμε για τον Γιάννη» στα Νέα Στύρα


Με την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου έγινε σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στα Νέα Στύρα της Νότιας Εύβοιας, ο αγώνας δρόμου Styra Sea side Run που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Στύρων προς τιμήν του συμπατριώτη μας, Γιάννη Στούπα.
Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές με την χρυσή Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελάκα να βρίσκεται από πολύ νωρίς στα Νέα Στύρα και να συμμετέχει στην διοργάνωση του αγώνα δίνοντας τις απαραίτητες και πολύ χρήσιμες αθλητικές της οδηγίες στους αθλητές που πήραν μέρος.
Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Στύρων, Αγγελική-Αλίκη Αραπάκη είχε φροντίσει για την άψογη οργάνωση του αγώνα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.
Επίσης οι εθελοντές που συμμετείχαν πρόσφεραν σπουδαίο έργο έτσι ώστε να υπάρχει ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου σε όλα τα επίπεδα.
Ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, βραβεύοντας τους αθλητές μίλησε για την σπουδαιότητα της προσφοράς στον άνθρωπο δίνοντας συγχαρητήρια στην Αλίκη Αραπάκη για την σπουδαία διοργάνωση του αγώνα και τον σκοπό που αυτός έγινε.
Επίσης, έπαθλα στους αθλητές εκτός από τον Δήμαρχο Καρύστου έδωσαν με σειρά βράβευσης οι εξής:
Θανάσης Ζεμπίλης – Βουλευτής Εύβοιας
Βούλα Αγιοστρατίτη – Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας
Γιάννης Γκεμίσης –  Αντιδήμαρχος ΔΕ Στυρέων
Θεόδωρος-Δώρος Τζώρτζης – Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Στυρέων
Μαρία Βερούχη-Λεμονιά –  Δημοτική Σύμβουλος Καρύστου
Δημήτρης Τσούλης – Πρόεδρος Κοινότητας Νέων Στύρων
Σοφία Κόλλια-Βότση – Δημοτική Σύμβουλος Αλιβερίου
Νίκος Δρακόγιαννης – Αντιπρόεδρος Κοινότητας Νέων Στύρων
Βαγγέλης Αλεξανδρής – Πρόεδρος Κοινότητας Καρύστου
Με συγκινητικά λόγια μίλησαν:
Η χρυσή ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα δίνοντας συγχαρητήρια στην Αγγελική Αραπάκη και σε όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτόν τον αγώνα καθώς επίσης και το τιμώμενο πρόσωπο, ο Γιάννης Στούπας ο οποίος ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που τον στήριξε και ιδιαίτερα την πρόεδρο Αλίκη Αραπάκη δίνοντας ένα πολύ μεγάλο μήνυμα ζωής λέγοντας πως «θα πρέπει να δίνουμε την μάχη της ζωής όποιες δυσκολίες και να έχουμε και να μην το βάζουμε κάτω»
Τέλος, η Αγγελική Αραπάκη απένειμε τιμητικές πλακέτες και ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την προσφορά τους στον αγώνα τους εξής:
Το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Στύρων, τη Λέσχη 4×4 Καρύστου, τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Χαλκίδας, το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας-Διάσωσης Εύβοιας, τον Γεράσιμο Λυκούδη, τον εκπρόσωπο της Protergia και όλο τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή την πολύ σπουδαία εκδήλωση.
***Επίσης ο διαχειριστής του site neastyranews.gr ευχαριστεί θερμά την Ανδριανή Αραπάκη και τον Γιάννη Ιωαννίδη ιδιοκτήτες του PHOTOMANIA των Νέων Στύρων για την ευγενική προσφορά όλου του φωτογραφικού υλικού που βλέπετε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ μας.
Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα υπάρχουν σε βίντεο:
Αποκλειστικές δηλώσεις της Αθανασίας Τσουμελέκα καθώς και όλες οι βραβεύσεις των αθλητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου