Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

3 προβλήματα στην Κάρυστο χωρίς απαντήσεις και οι βροχές άρχισαν!
Ο Νοέμβρης είναι για τα καλά εδώ και παρά τον παραπλανητικό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, οι βροχές άρχισαν και τα θέματα που έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, παραμένουν χωρίς λύση.
Η αρχαιολογία όλο βάζει πρώτο θέμα το πρόβλημα στον Άγιο Ταξιάρχη και όλο το ξεχνάει όπως φαίνεται γιατί κοντεύει να κλείσει ένας χρόνος από τότε που ήρθε το κλιμάκιο των μηχανικών και ακόμα τίποτα.
Υποτίθεται ότι είναι στο σημείο όπου περιμένουμε την εκταμίευση αλλά δεν βλέπουμε να προωθείτε με κάποιον τρόπο. Μάλλον με κανέναν τρόπο αλλιώς θα είχαν αρχίσει οι εργασίες.
Το ίδιο ισχύει και για το Μπούρτζι που εκεί που ξεκινούσαν οι εργασίες αποκατάστασης από το περσινό καλοκαίρι, κλείσαμε το επόμενο και ανακαλύψαμε ότι ΠΟΤΕ δεν θα ξεκινούσαν γιατί δεν είχε καν εγκριθεί το κονδύλι για να ξεκινήσει η μελέτη σωστικών.
15.000 χιλιάρικα είναι αυτά σύμφωνα με την αρχαιολόγο και άνευ τούτων, θα το δείτε το Μπούρτζι μπάζα και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε.

Πιστεύω ότι το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ που όπως αναφέρει και στον τίτλο του είναι και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ θα πρέπει να αναλάβει ενεργό και έντονη ανάμειξη σε αυτά τα θέματα για την προώθηση τους. Τα θέματα είναι επείγοντα και όλοι τα ξέρουν αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν φτάνουν οι επιστολές. Πρέπει να κινηθούν-κινηθούμε- και με άλλους τρόπους και αν δεν τους ξέρουν, ευχαρίστως να τους συζητήσουμε. Πάντως οι επιστολές, δεν φτάνουν.
Το τρίτο θέμα παραμένει το καλώδιο και ενώ από την Περιφέρεια μας είχαν πει ότι την προηγούμενη εβδομάδα θα ερχόντουσαν οι μηχανικοί για να το δουν, ακόμα τους περιμένουμε.
Οι βροχές άρχισαν, τα ρέματα φουσκώνουν και ελπίζω αν χρειαστεί να κόψουν τουλάχιστον το ρεύμα. Αναρωτιέμαι, ο ιδιοκτήτης του αιολικού δεν ενδιαφέρεται αν θα γίνει ατύχημα? Δεν μιλάει καθόλου από ότι έμαθα.
Αυτά αναγνώστες με απασχολούν σήμερα το πρωί μετά τις βροχές το βράδυ και τις άλλες που περιμένουμε να έρθουν. Για να δούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου