Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Ένας κόσμος άνω κάτω .Με βαριά καρδιά ακούμε τα νέα να φτάνουν από όλες τις μεριές της γης και όλο και περισσότερες εστίες αναταραχής ξεπηδούν η μια μετά την άλλη.
Χιλή, Ισημερινός, Βολιβία, Περού, Βενεζουέλα, Λίβανος, Ιράκ, Ιράν, Χονγκ Κόνγκ  έχουν δημιουργήσει ένα απίστευτο ντόμινο βίας με θύματα για άλλη μια φορά, αθώους ανθρώπους.

Διαδηλώσεις φωτιές πορείες εξεγέρσεις και βία θυμίζουν μια χύτρα που η πίεση του ατμού πιέζεται και την μετατρέπει σε βόμβα.
Μπορεί όλος αυτός ο κόσμος να έχει άδικο? Όχι βέβαια.
Κυρίως όταν ακούς για την παγκόσμια όπως φαίνεται  αρρώστια της διαφθοράς, και της ανεξέλεγκτης πλεονεξίας του χρήματος.

Εμείς εδώ γελάμε με την Μεγαλοοικονόμου που ιδρύει κόμμα.Η γυναίκα δεν είναι καλά και παρόλα αυτά βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι να την στηρίξουν να καταθέσουν τα χαρτιά και θα την πληρώσουμε και από πάνω να κάνει προεκλογικό αγώνα.
Καλή η δημοκρατία, δεν λέω, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός από γιατρό θα πρέπει να προσέχει και ο δικαστής.. Λέμε τώρα..Νέο κόμμα πρόκειται να ιδρύσει η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκάλυψε το όνομα του κόμματος, το οποίο θα ονομάζεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ.
«Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ που είναι η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική», εξήγησε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου