Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα μας εν τάχει. Κάρυστος 23/12/2019
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες
Mέρες γιορτής,μέρες χαράς και έχουμε μείνει χωρίς ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο πάνω κάτω 2 βδομάδες.
Ευτυχώς κυρία μου, ευτυχώς που όλοι έχουμε ένα κινητό και οι γέροντες γειτόνοι στο πάνω χωράφι έχουν αυτά τα μεγάλα με τα πλήκτρα σαν τα τηλέφωνα της Κίκο που παίζουν τα παιδιά, και σε μια ώρα ανάγκης θα πάρουν ένα τηλέφωνο.

Έχετε μείνει και εσείς ανημέρωτοι,αλλά τι κάνω κυρία μου, τι να κάνω και γω που πρέπει να κατέβω στην πόλη για να σου γράψω δυο γραμμές.

Θα στα πω εν τάχει λοιπόν .
Πρώτα το Σάββατο έγινε η πρώτη συναυλία από το Μουσικό Εργαστήρι και είχε παραδοσιακή ορχήστρα όνειρο.
Όταν λέμε όνειρο, εννοούμε όνειρο όχι αστεία. Την άλλη φορά να έρθεις και συ και να έρθεις νωρίς γιατί ο κόσμος ήταν μέχρι έξω και δεν θα βρεις θέση.

Δεύτερον, έστησαν την πίστα για ρόλλερς μάλλον  στην πλατεία -όσοι περιμέναμε πάγο πάγο χάσαμε-  και είχαν φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά την πλατεία που διασκέδασαν πάρα πολύ τα μικρούτσικα.
Δεν πήγα εγώ γιατί τέτοιες μέρες τέτοια λόγια.  Αλλά όμως αν θέλεις να έχεις φωτογραφίες κλπ λεπτομέρειες να πάρεις τον ΟΤΕ και να κάνεις τα παράπονα σου μήπως  ευαισθητοποιηθούν που δεν το πιστεύω.

Τρίτον, σε μια ανάρτηση στο φέις μπουκ ο πρόεδρος των Αγροτοκτηνοτρόφων μας στέλνει θετικά μηνύματα για τον κλάδο και είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά.  Υπάρχει περισσότερη ζήτηση για το γάλα και ελπίζω να πληρωθούν και όσοι είναι απλήρωτοι πάνω από ένα χρόνο.

Χτες είχε παιδική ταινία στο Γιοκάλειο για τα παιδιά από τον σύλλογο του δεύτερου δημοτικού και φυσικά οι γιορτές σε όλα τα σχολεία έγιναν και φέτος με μεγάλη επιτυχία.

Το Χορευτικό Καρύστου κάνει αγιασμό στις 23 /12 στις 8 το βράδυ και είπε τα κάλαντα στην αγορά και αλλού το Σάββατο, ενώ το Χορευτικό Μαρμαρίου έκανε στην γιορτή του την Κυριακή το βράδυ. 
Αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά όσο και μπασκετικά καλά πάμε από ότι βλέπω. Νίκες έχουμε, τα παιδιά μας και οι μεγαλύτεροι γυμνάζονται και πάνε στα παιχνίδια τους εκτός έδρας με το καλό αποτέλεσμα να γνωρίζουν και το νησί τους τα παιδιά μας. 
Καλό αυτό. Έχουν και τον χορό τους στο Σταρ κλαμπ στις 25 /12 όπως βλέπετε και στην αφίσα.
Κατά τα άλλα, ο ΟΛΝΕ εδώ και λίγους μήνες έχει περιφράξει το πάρκινγ στο Μαρμάρι,  και πληρώνεις για να αφήσεις το αυτοκίνητο. Δεν το ήξερα και εξεπλάγειν που λένε... για πολλούς και διαφόρους λόγους. Απλά σας το λέω αν δεν το ξέρετε και εσείς μην σας πιάσουν εξ απροόπτου.

Στις 29/12 δωρεάν βόλτες από τον Εμπορικό Σύλλογο με άμαξες και ποδήλατα. Επίσης Αγιοβασιλίτσες θα βάφουν τα παιδάκια.
Τα πιο σημαντικά αυτής της εποχής γίνονται στις κουζίνες των σπιτιών, για αυτό να φάτε χωρίς τύψεις. Οι νοικοκυρές δεν μαγειρεύουν για να κάνετε δίαιτα..μετά την πρωτοχρονιά έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας. Εξαιρούνται όσοι έχουν συνταγή γιατρού εννοείται.
 
Αυτά τα λίγα για τώρα και αν και όταν βρω σύνδεση μπορεί να σας πω και άλλα. Φιλιά γιορτινά σε όλους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου