Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ « ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ » της μείζονος αντιπολίτευσης στον ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ


Ο Δημοτικός Σύμβουλος μας κ. Δημήτριος Ευαγγ Νόβας κατέθεσε προς συζήτηση στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο και συζητήθηκαν οι προτάσεις μας για άμεση υλοποίηση αυτών . Ειδικότερα αναφέρθηκε στην μεγάλη αναγκαιότητα για ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη στην Δ Ε Καρύστου , τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει, επι Δημαρχίας κ. Πλατυμέση , μελέτη στον Δήμο Καρύστου, συνταγμένη από τον κ Μαλέρδο , η οποία μπορεί να ανανεωθεί και να ολοκληρωθεί, καθώς και να εξεταστεί η περίπτωση συνδρομής ειδικευμένων τμημάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων , να καθοριστούν οι μονόδρομοι και οι πεζόδρομοι , να γίνει ορθή σηματοδότηση και να λυθεί ένα χρονίζον μεγάλο πρόβλημα , ώστε να σταματήσουν οι αποσπασματικές λύσεις, που οξύνουν περαιτέρω τα προβλήματα .

 Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να μεταδίδονται τα δημοτικά συμβούλια απευθείας, μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ , όπως γίνεται σε όλους τους άλλους Δήμους της Ευβοίας και για τον λόγο αυτό να μεταφερθεί ο χώρος των συμβουλίων στην πόλη της Καρύστου , όπου – πέραν της μετάδοσης , που θα καταστεί εφικτή λόγω σήματος - θα υπάρχει και εύκολη πρόσβαση των δημοτών , καθώς και των ΑΜΕΑ . 

Ο ενημερωμένος δημότης συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων . Τόνισε την ανάγκη λύσης του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και συνεχώς επιδεινώνεται η κατάσταση . Τέλος πρόταση για αναμόρφωση του φάρου σε συνεργασία με τον ΟΛΝΕ.

Ελέγχουμε την συμπολίτευση , αλλά συγχρόνως καταθέτουμε και προτάσεις .


ΚΑΡΥΣΤΟΣ 15-2-2020


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ


ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου