Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Γελάνε οι κλέφτες σήμερα και με μας και μαζί μας.

Ξυπνήσαμε το πρωί και μάθαμε για δύο νέες διαρρήξεις αλλά μέχρι να κάνουμε μερικές δουλειές στην αγορά, ακούσαμε για άλλη μια.

Γελάνε οι κλέφτες άπιαστοι να μοιράζονται τα λάφυρα και να κρύβονται στα χωράφια και στους παράδρομους φαντάζομαι γιατί δεν είναι και πουλιά να πετάξουν.

Τους φαντάζομαι να γελάνε και να κοροιδεύουν την αστυνομία με τους υψηλόβαθμους που ήρθαν για να διαβεβαιώσουν ότι κάνουν ότι μπορούν με χαμόγελα αυτοπεποίθησης στον φακό.

Πως αισθάνονται οι άνθρωποι που πέρασαν τέτοια λαχτάρα , τέτοιο σοκ, και απώλεια περιουσίας με αυτές τις φωτογραφίες άραγε?
Πως αισθάνονται οι κλέφτες που μη γελιέστε, είναι μεταξύ μας και ίσως γνωστοί μας, και αν όχι γνωστοί σε μας, γνωστοί στις αρχές με τον έναν η τον άλλον τρόπο.

Γελάνε οι κλέφτες με μας και μαζί μας και να φανταστείτε ότι δεν έχουμε καν έναν καταυλισμό προσφύγων κοντά μας..Τώρα!?
Σε ποιον να ρίξουμε το φταίξιμο? Ας γελάσουμε και μεις πικρά με τις φαρμακερές αδυναμίες μας μέχρι να έρθει και δική μας σειρά να κλάψουμε την παραβίαση του χώρου μας και την απώλεια των τιμαλφών μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρόσφυγες δεν κλέβουν τσιγάρα από περίπτερα ή κοσμήματα από σπίτια. Όταν αναγκαστούν, κάνα φαΐ για τα παιδιά τους κλέβουν.

Δημοσίευση σχολίου