Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Τέσσερις περιπτώσεις το πως οι Εργολάβοι μας δυσκολεύουν την ζωή και ένας δρόμος Χαλκίδα Κάρυστο σε αναμονή!

κύρια φωτογραφία συνταγής Εργολάβοι χρωματιστοί

Υπάρχουν εργολάβοι και εργολάβοι. Εργολάβοι όπως στην φωτογραφία που μπορεί να σας προσθέσουν μερικούς πόντους αλλά να σας δώσουν και μεγάλη χαρά, ενώ από την άλλη μεριά, οι άλλοι Εργολάβοι, μπορεί να σας λύσουν θέματα η να σας δυσκολέψουν την ζωή.

Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι θύμα τέτοιων εργολάβων και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί.

Πρώτη περίπτωση

.Ο δρόμος Χαλκίδα Κάρυστος έχει γίνει το γιοφύρι της Άρτας με τέσσερις αν δεν κάνω λάθος εργολάβους να εγκαταλείπουν το έργο στο ύψος στα Κάψαλα.
Μάθαμε ότι θα φτιαχτεί ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ  8 χιλιόμετρα και όχι το σύνολο 16 χιλιόμετρα!
Τι έχει γίνει με όλους αυτούς τους εργολάβους λοιπόν? Δεν έχουν καμιά επίπτωση οι πράξεις τους στην δική τους ζωή παρά μόνο στην δική μας?
Γιατί δεν είναι προτεραιότητα η ολοκλήρωση και των 16 χιλιομέτρων? Πάλι στον πάγο και στο περίμενε η Νότια Εύβοια!Περίπτωση δεύτερη.

Η χωματερή Καρύστου έχει κλείσει εδώ και καιρό . Όλα ωραία και καλά και ετοιμαζόταν μάλιστα και το πράσινο σημείο . Λογαριάζαμε χωρίς τα κέφια του εργολάβου που σταμάτησε να μεταφέρει τα αγαπημένα μας απόβλητα.
Και ρωτώ. Πως είναι δυνατόν να  βάζουν ατελείωτα πρόστιμα στους δήμους αλλά όχι στους εργολάβους που σταματούν να είναι εντάξει στην δουλειά τους?
Γιατί δεν διώκονται ποινικά αφού προκαλούν τόσα προβλήματα ? Γιατί να  πληρώνουν άλλοι  τα δικά τους τα λάθη?
Είναι φυσικό ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ένα κενό χρόνου για να αποκατασταθεί η ροή της αποκομιδής με άλλον εργολάβο η άλλον τρόπο, αλλά εν τω μεταξύ τα απορρίμματα δημιουργούν πολλά προβλήματα και ευχόμαστε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα και να δημιουργηθεί το πράσινο σημείο που περιμένουμε με τόση χαρά.Περίπτωση τρίτη.

Ήμασταν κοντά 3 μήνες χωρίς σταθερό και ίντερνετ. Όταν κόπηκε το ρεύμα και έμειναν από άδεια μπαταρία τα κινητά ήταν πραγματικά λίγο τρομαχτικό.
Στις βλάβες δεν μας έλεγαν τίποτα για την απεργία κλπ, μέχρι που μας ήρθε ένα σήμα στο κινητό ότι η βλάβη αποκαστάθηκε. Αμ δε!
Ούτε σταθερό ούτε ίνερνετ.
Παίρνουμε τηλ και τους λέμε το και το. "Φτιάχτηκε!" μας ανακοινώνει περιχαρής ο άνθρωπος πίσω από την φωνή. " Το βλέπω στην οθόνη!"
Με τα πολλά τον πείσαμε ότι τίποτα δεν έχει φτιαχτεί και με τα πολλά, ο εργολάβος είχε κάνει λάθος στην διόρθωση και αφού το ξαναδιόρθωσε, έφτιαξε το δικό μας και χάλασε της γειτόνισσας όπου υπάρχει και περιστατικό που απαγορεύεται να είναι το σπίτι χωρίς τηλέφωνο.
Πέρασαν πάνω από 10 μέρες για να επιδιορθωθεί η βλάβη που δημιούργησε ο εργολάβος χώρια τα υπόλοιπα.Περίπτωση τέταρτη.

Δεν είναι άλλη από το ρέμα με το καλώδιο υψηλής που έχει κατά σημεία μπαλωθεί όπως όπως.
Το καλοκαίρι που περνούσαν το καλώδιο ήμουν εκεί και μου είχε προξενήσει εντύπωση το πόσο εύκολα και το πόσο γρήγορα προχωρούσε η εργασία τους.
Αυτός ο άνθρωπος που είχε αναλάβει το έργο, είχε πάρει άδεια από την περιφέρεια με παράλληλη κάποια στοιχειώδη μελέτη για στήριξη της όχθης του ρέματος?
Εννοείται πως όχι.  Εννοείται ότι ήταν φθηνός αλλά δεν πολυδυσκόλεψε και κανείς το μυαλό του το γιατί και το τι θα έπρεπε να γίνει για να υπάρχει μια σωστή δουλειά.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουν κάνει πολλά μέτρα δρόμου και την όχθη μπουρδέλο και με συγχωρείται για την έκφραση, αλλά δεν έχω άλλη λέξη πια για να περιγράψω αυτό το βλέπω στο σημείο με μια πατσατσουλιά που δεν θα την έκαναν ούτε οι πιο άσχετοι ..η είναι οι πιο άσχετοι?


Αυτά είναι μόνο τα τελείως πρόσφατα θέματα και όχι μόνο τα μοναδικά βέβαια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου