Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Τα νέα μας. ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο..

Όπως παντού έτσι και εδώ  γίνονται ετοιμασίες για να αντιμετωπιστεί κάποιο πιθανό κρούσμα του ιού.
Για αυτόν τον λόγο ετοιμάστηκε η αίθουσα απομόνωσης ενώ στο Νοσοκομείο μας μπορεί κάποιος να μπει ΜΟΝΟ από την βορεινή πόρτα. Όλες οι άλλες πύλες εισόδου θα παραμείνουν κλειστές μέχρι λήξης της επείγουσας κατάστασης.
Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι το Νοσοκομείο μας είναι καλυμμένο από υγειονομικό υλικό και πλήρως προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο.

Τώρα θα πρέπει να ξέρουμε ότι  το ΕΚΑΒ χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα την αίθουσα απομόνωσης σαν για σταθμό βάρδιας, και με τις τρέχουσες εξελίξεις έπρεπε να βρεθεί άλλος χώρος.
Ο χώρος βρέθηκε και από σήμερα ο σταθμός βάρδιας δεν θα είναι πια στο Νοσοκομείο αλλά στην βόρεια περιμετρική σε νεόδμητο χώρο με κατάλληλο χώρο στάθμευσης των οχημάτων και εύκολη πρόσβαση προς το Νοσοκομείο αλλά και προς την έξοδο της πόλης.

Το ΕΚΑΒ είναι άλλη μια υπηρεσία όπως η Πυροσβεστική που βρήκε έναν κατάλληλο χώρο και αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να γίνει για να αποκτήσει και η Αστυνομία κάτι ανάλογο...

Η αλήθεια είναι ότι τα πληρώματα πιέστηκαν μετά την ειδοποίηση τους ότι θα πρέπει να βρεθεί άλλος χώρος σε τόσο σύντομο διάστημα, αλλά τέλος καλό όλα καλά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου