Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

17/03/2020. Μένουμε σπίτι.

Καλημέρα αναγνώστες.
Πως πάμε με το μέσα λοιπόν;
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία στην περιοχή μας δεν υπάρχει κανένα κρούσμα.


Μένουμε λοιπόν σπίτι ακούμε τους ειδικούς, ακολουθούμε τους κανόνες και όλα τα υπόλοιπα όπως ιστορίες συνωμοσίας , μπορούμε να τις αναπτύξουμε ελεύθερα μετά το τέλος της περιπέτειας.
Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί αυξάνεται ο πανικός, δημιουργείται αμφιβολία για το αν πρέπει να ακολουθούμε τις εντολές των ειδικών, και αυξάνεται η ανυπακοή στις εντολές και στις διατάξεις του κράτους.
Τον ιό δεν τον βλέπουμε, βλέπουμε όμως τα αποτελέσματα του που με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται σαν να ρίχνεις ένα βότσαλο σε ήρεμα νερά.
Και αυτό το βότσαλο έπεσε και άλλαξε την ζωή μας σε λίγες μόνο μέρες.

Τα Σχολεία ζητούν το μέιλ σας και θα πρέπει να το στείλετε όλοι οι γονείς των μαθητών.
Αν δεν έχετε, δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε.
Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές πιθανόν να έχεις και μειλ αλλά και πάλι, αν όχι, ακολουθείς τα απλά βήματα η ζητάς από κάποιον να σε καθοδηγήσει.

Τα καταστήματα της πόλης επίσημα από αύριο θα είναι κλειστά, αν και πολλά έχουν ήδη κλείσει. Αν θα θέλατε για κάποιο λόγο να επισκεφθείτε κάποιο, καλό θα ήταν να πάρετε τηλέφωνο από πριν.Το μπλογκ είναι στην διάθεση σας  όπως πάντα να μοιράζεστε ανακοινώσεις και πληροφορίες  που αφορούν την κοινότητα μας κυρίως, όπως πάντα άλλωστε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φυτευτική περίοδος - Μην ξεχνάμε τα οπωροφόρα... Γράφει ο Σταμάτης Σεκλιζιότης.

 Ένας πάρα πολύ ωραίο άρθρο που θα ενδιαφέρει πολλούς που σκέφτονται να φυτέψουν νέα δέντρα σε αγρούς και κήπους.  Φυτευτική περίοδος - Μην ...