Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

Γάμος ινκόγκνιτο στην Κάρυστο με κουμπάρα την Ζωζώ Παπαδήμα!
Η διάσημη τηλεπερσόνα και κριτικός τέχνης Ζωζώ Παπαδήμα διάλεξε την Κάρυστο για να παντρέψει ζευγάρι διάσημων γνωστών της χωρίς να ενοχλήσουν οι παπαράτσι αυτήν την τόσο σημαντική προσωπική τους στιγμή.
Δεν μπόρεσαν όμως να αποφύγουν τον φακό του Sofiascomments παρά του ότι έβαλαν μάσκα για να μην τους γνωρίσει ο ανάλογος τύπος που τους κυνηγά σε κάθε τους βήμα.
Η ταυτότητα τους παρέμεινε άγνωστη και η Ζωζώ δήλωσε χαρακτηριστικά.
"Είμαι πολύ συγκινημένη που γίνομαι κουμπάρα σε ένα τόσο αγαπημένο και ταιριασμένο ζευγάρι, κάτι τόσο σπάνιο στις μέρες μας , αν με εννοείται.. Η μικρή σας πόλη αποπνέει κάτι σαν..πως να το πω..κάτι το ατμοσφαιρικό που ταιριάζει στην προσωπικότητα τους και στην ανάγκη για την προστασία της προσωπική τους ζωής. Όσο για μένα θα πετάξω το μεσημέρι της Δευτέρας για Μόντε Κάρλο μιας και είμαι υπεύθυνη για τον στολισμό της αίθουσας του χορού των Ρόδων"

Το ζευγάρι δεξιώθηκε τους λιγοστούς και εκλεκτούς καλεσμένους του σε οικία φίλων και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όσο για την κ.Ζωζώ Παπαδήμα θα την δείτε πάλι σύντομα στις οθόνες σας σαν κριτικό στο νέο τηλεπαιχνίδι μόδας στο ΜΕΓΑ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...