Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Καρυστινά νέα με καραντίνα. O Δήμος Καρύστου θα παρέχει δωρεάν tablets και πρόσβαση στο διαδίκτυο !

Αρχίζει μια νέα εβδομάδα που θα μας βρει και αυτή μέσα στο σπίτι.
Από ότι μας ενημερώνουν θα μείνουμε μέσα για άλλες τουλάχιστον 15 μέρες. Όπως πάει η κατάσταση όμως καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για όλο τον μήνα τουλάχιστον.

Ένα καλό νέο για την περιοχή μας είναι το νέο αυτοκίνητο αποκομιδής απορριμμάτων.
Μετά το κακό που έχει βρει όλον τον πλανήτη, ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να έχουμε οργανωμένη ανακύκλωση. Ίσως το νέο αυτοκίνητο βοηθήσει.

Το πιο φρέσκο νέο είναι η παροχή tablets στους μαθητές και τις μαθήτριες από τον δήμο Καρύστου όπως και κάθε βοήθεια για την πρόσβαση στην νέα διαδικτυακή εκπαιδευτική διαδικασία! Συγκεκριμένα από τους μισθούς του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων.

Κάθε τρις και λίγο ακούμε και για ένα κρούσμα στην περιοχή αλλά να έχετε στον νου σας ότι αυτά ανακοινώνονται επισήμως και δεν κρατιέται μυστικό. Επομένως, προσέξτε τον εαυτό σας χωρίς τρόμο και φόβο .

Οι νέες συνθήκες μας δίνουν την ευκαιρία εκτός των άλλων, να ασχοληθούμε μέσα από την τεχνολογία με νέα πράγματα που βοηθούν την ψυχολογία μας και δίνουν το αίσθημα της παρέας.
Έτσι έχουν αρχίσει και βγαίνουν αστεία βιντεάκια, ακόμα και τύπου ραδιοφωνική εκπομπή με το facebook live.  Κάθε απόγευμα στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/291413318227950/  ο Γιάννης Κιούκης κάνει παρέα στους αναγνώστες της σελίδας. Και τώρα αν πάτε θα πάρετε και σεις μέρος στην παρέα.
Επίσης στο Nea Styra News ο Κώστας Καρατζάς κάνει μια προσπάθεια για καθημερινή ενημέρωση live.
Όλες οι προσπάθειες να επικοινωνήσει ο κόσμος είναι καλές και χρειάζονται μια καλή κουβέντα, μην είστε τσιγκούνηδες!
Κατά τα άλλα τα νέα μας είναι ίδια με όλων των άλλων με τα μέτρα που ακούμε για το πως θα μετριαστεί η επίπτωση της κατάστασης στην εργασία μας κλπ.
Από ότι βλέπω , πολύς κόσμος κάνει αγροτικές εργασίες, άλλωστε είναι και ο καιρός κατάλληλος για αυτές τις δουλειές.
Κούκλα ο κάμπος μας παιδιά, σκέτος κάρτ ποστάλ θα είναι στο τέλος του μήνα.
Το παράπονο μου είναι το ότι μερικοί δεν σέβονται καθόλου κανέναν και αφήνουν τα αγριεμένα τους σκυλιά να κάνουν πόρτα στους δρόμους. Αν ήταν άνθρωποι, θα έβγαζαν περίστροφο και θα ζητούσαν λεφτά για να σε αφήσουν να περάσεις.
Αν σκεφτούμε ότι έχει έρθει στην περιοχή μας πάρα πολύς κόσμος που πιθανόν να μην έχει την σωστή αντίληψη του τι σημαίνει συναντώ επιθετικό και αγριεμένο σκυλί, θα θρηνήσουμε κάποιο θύμα στο τέλος.

Αυτά τα λίγα , καλό απόγευμα !

Διαβάζουμε το μήνυμα του Δημάρχου στην σελίδα του στο facebook!

Στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που ζούμε, ο Δήμος Καρύστου στέκεται δίπλα στους μαθητές της περιοχής μας. Σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ο Δήμος Καρύστου θα παρέχει δωρεάν tablets και πρόσβαση στο διαδίκτυο καθώς και δωρεάν εκτυπώσεις στους μαθητές που αδυνατούν να καλύψουν τα παραπάνω , ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην εκπαίδευση, μέσω διαδικτύου, που πραγματοποιεί το Υπουργείο Παιδείας. Η δαπάνη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου απο τις μισθοδοσίες του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων.
#είμαστε_μαζί
#μένουμε_σπίτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου.

  Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου    ΑΠΕ Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία πράξη θάρρους και δυστυχώς μερικά σχ...