Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

.ΑΙΤΗΣΗ Ζάχου Δημ. Χατζηνικολή για ενημέρωση με θέμα της ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.


ΑΙΤΗΣΗ
Ζάχου Δημ. Χατζηνικολή , επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρύστου .
Προς Κον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Κον Δήμαρχο Καρύστου

Επανερχόμαστε για πολλοστή φορα για να εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο αίτημα της παράταξης μας , με το οποίο να εισαχθεί στο Δ Σ το θέμα της ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
Το θέμα αυτό πλέον είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ , αφενός διότι εισερχόμαστε στην θερινή περίοδο , αφετέρου -και το κυριότερο - διότι εντός της ημερών θα προκηρυχθούν οι ακτοπλοϊκές γραμμές και πρέπει και η Κάρυστος να ενταχθεί στο ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο. 
Σε επικοινωνία που είχαμε με τους θεσμικούς φορείς της Ευβοίας που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση του αιτήματος μας , όπως οι έξι βουλευτές του Νομού μας , ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π Ε Ευβοίας, διαπιστώσαμε ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ για το θέμα αυτό και βεβαίως ουδέποτε ζητήθηκε η συμβολή τους .
 Πάλι άκρα μυστικότητα .
Ζητάμε την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συζήτηση στο Δ Σ , ώστε να ληφθεί ΟΜΟΦΩΝΗ ( ελπίζομε και προσδοκούμε ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία - και με την ανάλογη επιχειρηματολογία - να ζητάμε την ένταξη μας στο Ενδοκυκλαδική γραμμή και ταυτοχρόνως να κοινοποιήσομε την απόφαση μας στους άνω θεσμικούς φορείς με το αίτημα και της δικής τους , σύμφωνα με την αρμοδιότητα τους, συμβολή ώστε να φανεί το παλλαϊκό του αιτήματος.

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 11-3-2020

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...