Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Μια διαφορετική Άνοιξη λόγω ιού του μοχθηρού!

Λέω να αλλάξω όνομα στον Ιό και να τον λέω Ιός ο Μοχθηρός.
Γιατί είναι πολύ κακός έτσι που επιτίθεται σαν τον Τσάκι Τσαν και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στο θύμα του να πάρει μια ανάσα και να τον αντιμετωπίσει με κάποιο αποτέλεσμα.
Πολλοί λένε για την γρίπη και συμφωνούμε όλοι ότι η γρίπη σκοτώνει πολλούς κάθε χειμώνα.
Δεν τους σκοτώνει όμως τόσο γρήγορα και τόσους μαζί. Η μεταδοτικότητα του κορωναιού είναι απίστευτη όπως και η αντοχή του πάνω σε επιφάνειες .
Απορώ αναγνώστες , απορώ και εξίσταμαι, εξίσταμαι και φρίττω, με τα απέραντα νέα νεκροταφεία και τους τάφους που δεν είναι ικανά να σταματήσουν τις φωνές που αμφισβητούν την πρωτοφανή δολοφονική αδηφαγία του νέου ιού.
Όλοι οι επιστήμονες λένε ότι αυτό που κάνουμε με τα μέτρα είναι να κερδίζουμε χρόνο.
Χρόνο πολύτιμο για δοκιμές φαρμάκων, για δοκιμές για εμβόλιο, για προετοιμασία στο σύστημα Υγείας να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

Πολλοί λένε ακόμα, να μην φοβόμαστε.
Εγώ ξέρω ότι ο φόβος φυλάει τα έρμα, και όταν ακούς ότι άλλοι πίνουν χλωρίνη, άλλοι δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει ιός, άλλοι πάλι ότι θα τους σώσει ο Θεός και άλλα τέτοια, τότε ο φόβος δεν είναι και πολύ κακός σαν λύση.
Άκουσα την Πόπη Τσαπανίδου τις προάλλες και δεν πίστευα στα αυτιά μου.
Έλεγε λοιπόν ότι στην Ολλανδία τους είπαν να κάτσουν μέσα και κάθισαν.
Φυσικό είναι αφού στέγνωσαν την αγορά από το χασίς. Μέχρι να συνέλθουν θα πάρει καλοκαίρι..τι να πω..
Μα πρώτα από όλα πως μπορούν μερικοί να έχουν τέτοια απόλυτη γνώση για του τι συμβαίνει σε μια άλλη χώρα και δεύτερον πως δεν  βλέπουν του τι γίνεται στην δική μας.

Είπε η Πόπη ότι δεν φοβάται αλλά κάθεται σπίτι γιατί έτσι πρέπει και ότι φοβάται μήπως όλα αυτά τα μέτρα μας μείνουν και μετά και θα έχουμε μια δικτατορία , ας το πούμε έτσι.
Δεν είναι μόνο η Πόπη που το λέει αυτό αλλά πραγματικά τώρα, πιστεύετε αναγνώστες ότι όλα αυτά είναι η καούρα του Κυριάκου να γίνει δικτάτορας? Δεν ξέρω για σας αλλά δεν μου κολλάει στο προφίλ με τίποτα.

Λένε πολλά και κυκλοφορούν και πάρα πολλά ψεύτικα βίντεο για αυτό πρέπει να κάνουμε πράξη το "Δεν πιστεύω ούτε στα μάτια μου".

Κατά τα άλλα οι λειτουργίες θα γίνουν με κλειστές τις πόρτες για τους πιστούς. Πρώτη φορά στην ζωή μου, και στην δική σας, γίνεται τέτοιο πράγμα και είναι να σε πιάνει η καρδιά σου για όλα αυτά που τραβούν σε μάκρος και δεν βλέπουμε το τέλος, -το αίσιο τέλος- ακόμα πουθενά.

That's all folks! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου