Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καρυστινές εικόνες- 31/5/2020. Νέα σχέδια- παλιές αναμνήσεις. Για πρώτη εικόνα στο σημερινό απόγευμα της Κυριακής διαλέγουμε τις εργασίες στο νέο παρκάκι που γίνεται απέναντι από το Κοιμητήριο του ΆγιαΓιάννη.
Μετά από χρόνια αναμονής και αφού ήδη τα δέντρα που είχαν φυτευφθεί έχουν μεγαλώσει, ήρθε η ώρα και να γίνει αλήθεια η ευχή του δωρητή.


 Για δεύτερη εικόνα σειρά έχουν τα όμορφα λουλουδάκια που μεγαλώνουν στην παραλία και τα φύτεψαν με τόση χαρά μέλη του Μελλισοκομικού συλλόγου και άλλοι κάτοικοι.
Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν, όμως πρέπει οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί..αμαρτία είναι να τα χαλάμε από απροσεξία και αδιαφορία.

 Τρίτη εικόνα με γλυκόπικρα συναισθήματα, οι στιγμές της διάλυσης του Αρχιπέλαγους μαζί με τα νεαρά κλαράκια του ευκάλυπτου που έχουν φυτευθεί στην άμμο .
Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και αυτό το σημείο να παίρνει ζωή , το πάρκο να καθαρίζεται, και να δημιουργείτε κάτι όμορφο.
Τέταρτη δυο δρόμοι.
Ένας νέος, και ένας όχι και τόσο παλιός.
Ο αγαπημένος μου δρόμος είναι ο δρόμος που περνά από τον Αετό και πάει προς τον Μπούρο και τα χωριά.
Έχει πολύ πράσινο, και οι δεντροστοιχίες είναι πλατάνια. Ο άλλος είναι η συνέχεια της Ελλήνων Αμερικής-  που όπως βλέπουμε μπήκαν και τα φώτα -και ελπίζω να βρει τον τρόπο να γεμίσει και αυτός πράσινο και δέντρα για να είναι σε πραγματική συνέχεια της Ελλήνων Αμερικής.


Πέμπτη και τελευταία, η ενημέρωση και υπενθύμιση στους ιδιοκτήτες των μικρών μας φίλων να μαζεύουν τα κακούλια των πιο καλών τους φίλων. Φερθείτε ευγενικά στους συνανθρώπους σας και στο περιβάλλον, μαζέψτε τα.


Το απόγευμα προχωρά και ο κόσμος αρχίζει να γεμίζει τα τραπεζάκια  των καφέ.
Επιτέλους η παραλία αρχίζει πάλι να έχει ζωή και οι λίγες ψιχάλες της βροχής δεν είναι αρκετές να χαλάσουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Οι παραλίες ήδη έχουν κόσμο, έστω και λίγο, και οι ελπίδες μας μαζί με τις ευχές μας για καλές δουλειές σε όλους υπάρχουν πίσω από τις εικόνες , ακόμα και τις λέξεις.

Καλή βδομάδα σε όλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!