Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Καρυστινές εικόνες- 31/5/2020. Νέα σχέδια- παλιές αναμνήσεις. Για πρώτη εικόνα στο σημερινό απόγευμα της Κυριακής διαλέγουμε τις εργασίες στο νέο παρκάκι που γίνεται απέναντι από το Κοιμητήριο του ΆγιαΓιάννη.
Μετά από χρόνια αναμονής και αφού ήδη τα δέντρα που είχαν φυτευφθεί έχουν μεγαλώσει, ήρθε η ώρα και να γίνει αλήθεια η ευχή του δωρητή.


 Για δεύτερη εικόνα σειρά έχουν τα όμορφα λουλουδάκια που μεγαλώνουν στην παραλία και τα φύτεψαν με τόση χαρά μέλη του Μελλισοκομικού συλλόγου και άλλοι κάτοικοι.
Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν, όμως πρέπει οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί..αμαρτία είναι να τα χαλάμε από απροσεξία και αδιαφορία.

 Τρίτη εικόνα με γλυκόπικρα συναισθήματα, οι στιγμές της διάλυσης του Αρχιπέλαγους μαζί με τα νεαρά κλαράκια του ευκάλυπτου που έχουν φυτευθεί στην άμμο .
Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και αυτό το σημείο να παίρνει ζωή , το πάρκο να καθαρίζεται, και να δημιουργείτε κάτι όμορφο.
Τέταρτη δυο δρόμοι.
Ένας νέος, και ένας όχι και τόσο παλιός.
Ο αγαπημένος μου δρόμος είναι ο δρόμος που περνά από τον Αετό και πάει προς τον Μπούρο και τα χωριά.
Έχει πολύ πράσινο, και οι δεντροστοιχίες είναι πλατάνια. Ο άλλος είναι η συνέχεια της Ελλήνων Αμερικής-  που όπως βλέπουμε μπήκαν και τα φώτα -και ελπίζω να βρει τον τρόπο να γεμίσει και αυτός πράσινο και δέντρα για να είναι σε πραγματική συνέχεια της Ελλήνων Αμερικής.


Πέμπτη και τελευταία, η ενημέρωση και υπενθύμιση στους ιδιοκτήτες των μικρών μας φίλων να μαζεύουν τα κακούλια των πιο καλών τους φίλων. Φερθείτε ευγενικά στους συνανθρώπους σας και στο περιβάλλον, μαζέψτε τα.


Το απόγευμα προχωρά και ο κόσμος αρχίζει να γεμίζει τα τραπεζάκια  των καφέ.
Επιτέλους η παραλία αρχίζει πάλι να έχει ζωή και οι λίγες ψιχάλες της βροχής δεν είναι αρκετές να χαλάσουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Οι παραλίες ήδη έχουν κόσμο, έστω και λίγο, και οι ελπίδες μας μαζί με τις ευχές μας για καλές δουλειές σε όλους υπάρχουν πίσω από τις εικόνες , ακόμα και τις λέξεις.

Καλή βδομάδα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου