Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

Μια καταγγελία και η συνέχεια της εν αναμονή.


Ο κ.Κατσός θα μας κρατά ενήμερους για την εξέλιξη της καταγγελίας για τα ελλιπή μαθήματα στο δημοτικό σχολείο της κόρης του .
Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη μιας και η αναπλήρωση των ωρών και της ύλης, είναι στο μυαλό όλων των γονιών και των εκπαιδευτικών.
Με τις αντιδράσεις για το άνοιγμα των σχολείων , τα μέτρα, και την μετάδοση μέσω υπολογιστή των μαθημάτων, το σχολικό ζήτημα έχει γίνει έντονα πολιτικό.
Το πως θα αντιδράσει το Υπουργείο ίσως δώσει μια ακόμα παράμετρο σε αυτό το θέμα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του κ.Κ. στον πάρα κάτω σύνδεσμο..


Ο Βάγιας Κατσός είναι με τον Vagias Katsos.
Όπως ενημερώθηκα, εντός 10ημέρου θα λάβω απάντηση τόσο από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, όπως και από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναφορικά με την καταγγελία που χθες απέστειλα για ελλιπή μαθήματα στο δημοτικό σχολείο της κόρης μου. Οι όποιες απαντήσεις θα δημοσιευθούν εδώ προς ενημέρωση σας, μόλις σταλούν στο e-mail μου.
Διεκδικώ απρόσκοπτη και αδιάκοπη γνώση στο παιδί μου. Ό,τι δηλαδή δικαιούται και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να της το στερήσει.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και όσοι αυτό το καταλάβουν.
Την καταγγελία - δημόσια διαμαρτυρία μου μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ: https://www.facebook.com/Vagias.Katsos/posts/3171466152906009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου