Κυριακή, 17 Μαΐου 2020

Γιατί να έρθετε στην Κάρυστο για διακοπές;Δυτική παραλία εντός της πόλης
 Σήμερα είναι 17 Μάη ημέρα Κυριακή του σωτηρίου έτους 2020.
Και για να είναι και γεμάτο καλοκαιρινές αναμνήσεις,  η Κάρυστος είναι ένας από τους καλύτερους και ανερχόμενους προορισμούς .
Δυτική παραλία εντός της πόλης
Ποιοι είναι οι λόγοι για να προτιμήσει κάποιος την περιοχή μας;

Πιστεύω ότι η Νότια Εύβοια με τα αμέτρητα χιλιόμετρα ακτογραμμής, σας δίνει την δυνατότητα να χαρείτε το καλοκαίρι με την απαραίτητη απόσταση που απαιτείτε για την ασφάλεια σας.
Αμέτρητες πραγματικά παραλίες, η κάθε μια με την δική της ιδιαιτερότητα μπορούν να γίνουν το δικό σας καταφύγιο. Μόνο πάνω στον ίδιο παραλιακό δρόμο που διατρέχει τον όρμο της Καρύστου, υπάρχουν 4 οργανωμένες παραλίες ξεκινώντας από δυτικά είναι η παραλία της Αγίας Παρασκευής, και προχωρώντας ανατολικά μετά την πόλη, θα βρείτε στο χωριό Αετός την παραλία ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ενώ ακολουθώντας τον παραλιακό θα συναντήσετε την παραλία ΚΑΒΟ και τέλος , στην ανατολική άκρη του όρμου , την παραλία ΛΕΥΚΗ ΑΚΤΗ ,στον Μπούρο.


Οι παραλίες μας -που είναι στην ευθύνη του δήμου- έχουν ήδη καθαριστεί , ίσως για πρώτη φορά τόσο νωρίς, και σύντομα θα εξοπλιστούν με ομπρέλες ,ενώ υπάρχουν καμπίνες και ντουζ.
Ιδανικές συνθήκες για οικογένειες που έχουν πρόσβαση χωρίς αυτοκίνητο σε κάθε τι απαραίτητο για ξέγνοιαστες ποιοτικές και οικονομικές διακοπές.

Μπορεί ο δρόμος από την Χαλκίδα να μην είναι ο πιο ιδανικός, αλλά μπορείτε να το δείτε σαν ευκαιρία να εξερευνήσετε την Νότια Εύβοια μιας και το κάθε μικρό η μεγαλύτερο χωριό έχει το δικό του ύφος, αρχιτεκτονική και ιστορία, είτε από την πλευρά του Νότιου Ευβοικού, είτε από την πλευρά του Αιγαίου .
Οι επαγγελματίες του τουρισμού ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς και η ποιότητα του προσφερόμενου τουριστικού προιόντος μας έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.
 
 
Εμείς, οι κάτοικοι - και πιστεύω ότι μιλάω εκ μέρους όλων- θα θέλαμε να σας δούμε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας και να δημιουργείτε όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις για το μέλλον.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου