Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

" Με πολλά και σημαντικά τα θέματα το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Διαβάστε με προσοχή τα θέματα και γιατί όχι ανοικτός ο σύνδεσμος συμμετοχής?

Πολλά και σημαντικά τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου στις 12 Μάη.
Αν και τα θέματα είναι τόσο σοβαρά και θα ήταν καλό να συμμετέχει και κοινό μιας και τα θέματα είναι άκρος ενδιαφέροντα και μας αφορούν όλους, η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.
Έχω μια πρόταση λοιπόν. Ας ανέβει η πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη στην σελίδα του δήμου, η του δημάρχου και ας την παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται.
Ας έχουν κλείσει τα μικρόφωνα όσων δεν είναι Δ.Σ, τουλάχιστον θα μάθουμε για αυτά που μας καίνε..


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε σε Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης την 12η Μαΐου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης της πόλεως της Καρύστου. 

2. Σύσταση Αναπτυξιακού Φορέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων ΡαφήναςΠικερμίου, Λαυρεωτικής, Καρύστου και Μαραθώνα. 

3. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καρύστου στην υπό σύσταση Ενεργειακή Κοινότητα

. 4. Εξέταση πρότασης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σχετικά με την κατά παρέκκλιση χρήση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

5. Εξέταση αιτήματος εμπορικών συλλόγων και επιχειρήσεων τουρισμού του Δήμου Καρύστου περί απαλλαγής από Δημοτικά Τέλη.

 6. Έγκριση Έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την υλοποίηση του Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Α’ τριμήνου 2020 του Δήμου Καρύστου.

7. Ανάκληση της 6/2019 Α.Δ.Σ. και έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στο Δήμο Καρύστου – Έργα διαμόρφωσης χώρου Μονάδας Κομποστοποίησης Δήμου Καρύστου – Έργα διαμόρφωσης χώρου ΣΜΑ».

8. Πρόσβαση του Δήμου Καρύστου στην υπηρεσία «Internet Banking» των τραπεζικών καταστημάτων.

9. Έγκριση στέγασης εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δημοτικό Σχολείο Στύρων.

 10. Επιλογή υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο έτους 2020.

11. Αποδοχή διενέργειας δακοκτονίας για το έτος 2020.

12. Κατανομή ποσού στις Σχολικές Επιτροπές (Β κατανομή 2020).

 13. Εξέταση αιτήσεων Αθλητικών Ομίλων για επιχορήγηση.

 14. Ανανέωση εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή στην νομική βάση πληροφοριών «Νομοτέλεια».

 15. Έγκριση εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες και περιοδικά.

16. Έγκριση ετήσιας ανανέωσης της φιλοξενίας της Ιστοσελίδας του Δήμου Καρύστου.

17. Έγκριση ετήσιας συνδρομής στο Δίκτυο Υγειών Πόλεων.

18. Επικαιροποίηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα των Αιολικών Πάρκων στο Δήμο Καρύστου. 

19. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στον οικισμό Αετού της Δ.Ε. Καρύστου.

20. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στον οικισμό Κάψαλα της Δ.Ε. Στυρέων.

21. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στον οικισμό Ζ. Πηγή της Δ.Ε. Στυρέων.

22. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στον οικισμό Πολυποτάμου της Δ.Ε. Στυρέων.

23. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στον οικισμό Νικάσι της Δ.Ε. Καρύστου.

24. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Φωτισμού σε πάροδο της οδού Σαχτούρη στο Ο.Τ. 13

. 25. Μετατόπιση κολώνας για την εκτέλεση του έργου: «Αντιπλημμυρικό έργο επέκτασης Καρύστου». 26. Εξέταση αίτησης Γκαγκόμοιρου Απόστολου –Βουμβάκη Ευάγγελου περί παραχώρησης λωρίδας γης σε κοινή χρήση. 27. Εξέταση αίτησης Daun Stuart περί παραχώρησης λωρίδας γης σε κοινή χρήση. 28. Εξέταση αίτησης Χονδρογιάννη Μαρίας περί παραχώρησης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω e-mail και τηλεφώνου και η συζήτηση και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης σύμφωνα με της διατάξεις της ΠΝΠ της 11ης-3-2020 (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τ.Α).

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!